Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betegelen tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betegelen tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betegelen tuin

Herbestraten

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 30 m2 tegels van 20 x 30 cm welke zonder patroon herbestraat moeten worden. Graag dezelfde tegels hergebruiken. Het gaat om een hoekwoning met toegang tot de achtertuin vanaf de straat. Eventueel moet de tuin wat opgehoogd worden met zand.

Bestrating achtertuin

Volgend jaar de tuin laten betegelen met tegels van 60×60. De tuin is 18m bij 5.18m. Het stuk dat betegeld moet worden is ongeveer 12m × 5.18m ca 60m2. De tuin wordt nog volledig leeggehaald tegen die tijd.

Natuursteen aanleggen

Ik zou graag mijn tuin laten betegelen. Het gaat om het laten leggen van een natuurstenen. Onze tuin is ongeveer 60 m2. Huidige betegeling moet er worden uitgehaald en ook worden opgehoogd met zand. De achtertuin is via de achterom te bereiken.

Tuin betegelen keramisch 1cm

Beste Lezer, Ik heb een tegel op het oog voor de tuin. Het gaat om een keramische tegel van 1cm. Ik lees verschillende verhalen, de een zegt het kan de ander niet. Ik las ook dat je het beter kan laten doen door een specialist. Ik las ook dat je ze eerst op beton kan verlijmen. Doen jullie dat ook? Wat kost het om een tuin van 18m2 hiermee te betegelen?

Sierbestrating leggen en betonband plaatsen

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. De huidige tegels haal ik er zelf uit. Het gaat dus om het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 30 m2. Er ligt nu zand maar dit moet wel worden aangevuld. De achtertuin is alleen bereikbaar via het huis. Ik kan ervoor zorgen dat de stenen en het zand al aanwezig zijn in de achtertuin.

Gedeelte tuin betegelen

Achtertuin betegelen ongeveer 15 vierkante meter. Op dit moment is de gehele tuin gras, dit dient verwijdert te moeten worden, vervolgens geëgaliseerd. Daarna moet het betegeld worden. Wij gaan graag met u opzoek naar een mooie tegel. Het is bereikbaar via de poort.

Tegels leggen in de tuin ongeveer 7m2

Ik zoek iemand die een klein deel van mijn achtertuin kan bestraten. Dit betreft 7 m2 graag in dezelfde style als de rest van de tuin. Daarnaast wil ik weten wat het kost om 25 m2 opnieuw (met nieuwe tegels) te laten betegelen.

Stuk van de tuin betegelen en ophogen

Ik wil op een zandstuk waar het tuinhuisje is verwijdert, graag 10 m2 laten betegelen. Het zand moet nog een beetje opgehoogd worden. Ook moeten er opsluitbanden omheen komen. We hebben een achterom met een steeg erachter.

Bestrating tuin en vlonder leggen

Mijn tuin is ongeveer 70 m2, daarvan wil ik 12 m2 aan vlonder laten leggen en de rest met antracietkleurige tegels laten betegelen. Planten halen wij zelf weg, maar er zijn lange rijen om het weg te brengen dus daar moeten wij een goed moment voor vinden. Als de stenen voor een mooie prijs weggehaald kunnen worden door u, laten wij dit graag door u doen, anders doen wij dit zelf. Het liefste zouden wij ergens in de zomer de klus laten uitvoeren.

Sierbestrating aanleggen

Wij willen graag een deel van onze tuin verder laten betegelen. Het gaat om het leggen van sierbestrating in de vorm van betontegels onder een overkapping in de achtertuin. Er is reeds een gedeelte gelegd maar door ziekte niet afgemaakt. Er is nog ongeveer 30m2 over en er moet een stukje (5cm) van het bestaande beton pad worden afgeslepen. De tegels zijn 60/60 cm en er ligt al voldoende straatkant. De tuin is goed bereikbaar.