Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opnieuw betegelen van een terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opnieuw betegelen van een terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opnieuw betegelen van een terras

Een achtertuin voorzien van terras tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van terrastegels (betontegels 40 bij 60). Graag dus leveren tegels en zand. Dan ophogen en betegelen à 50 m2.

Terras betegelen

Het betreft het vervangen van 52 m2 terras door 60 x 60 x 3 cm keramische terrastegels. De oppervlakte blijft hetzelfde. Ik kan zelf ervoor zorgen dat de huidige tegels al eruit zijn en afgevoerd en zorgen voor zand en tegels. Als u aangeeft hoeveel zand er nodig is, dan kan ik dat regelen. We hebben geen achterom, maar er kan wel met een kruiwagen in de tuin gekomen worden.

Terrassen betegelen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten betegelen. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van 20 vierkante meter grindtegels (50 x 50) en het leggen van nieuwe betontegels 60 x 60 in de achtertuin, verspreid over twee terrassen. 1 kuub zand is naar mijns inziens nodig om te egaliseren. Het is een hoekhuis, dus vanaf de zijkant is de tuin te bereiken.

Achtertuin bestraten

Circa 60 m2 laten betegelen. terras en klein gedeelte achterin. Tegels nog niet in bezit. Graag advies betreft verdeling bestrating/gazon. Bedankt!. Huidige situatie van de tuin is dat er zand ligt en dus klaar is om te starten

Terras betegelen

Ik wil graag mijn tuin achtertuin pl/m 35 m2 laten tegelen hiervoor zal pl/m 5 cm ophoog zand nodig zijn. Ander stuk in de tuin ga ik kunstgras leggen dus hier moet de tuin opgehoogd moeten worden met ophoogzand ( pl/m 22m2). Kunstgras leg ik verder zelf. De huidige betegeling is er al uit gehaald. De tuin is goed te bereiken via een achterom.

Terras bestraten

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 21,5 M2 opnieuw laten betegelen. Ik haal de huidige tegels er zelf uit. De tuin moet wel nog worden opgehoogd met zand. Ik heb het zand en de tegels al zelf besteld. De tuin is alleen te bereiken via het huis.

Tuin betegelen

De achtertuin (40 m2) willen we laten betegelen. Het is nu erg verzakt en er ligt nu een klein terras, een gedeelte gras met onkruid en enkele planten die weggehaald moeten worden. Ophoog zand (5m3) wordt gebracht op 20 mei.

Terras en pad leggen

We willen graag ons terras vervangen en laten betegelen. Het oude terras graag eruit halen (hout tegels met eronder tuintegels) en afvoer ervan, met zand laten ophogen en nieuwe bestrating van terras met grote donker grijze betontegels (liefst 60 x 60 cm). Het terras is 6m bij 3 m. Tevens zouden we het pad daarnaast willen bestraten met gekleurde klinkers. Er ligt nu aarde. Pad is ongeveer 9.10 m bij 1.03 m. tot aan de poort.en buiten de poort ongeveer 2.50m bij 1.03m (ook daar verder met gekleurde klinkers).

Terras onder overkapping aanleggen, beton egaliseren en betegelen

Ik wil een terras onder de bestaande overkapping laten aanleggen. Er ligt een ruwe betonvloer, deze moet geëgaliseerd worden en bestand tegen vorst. Daaroverheen moeten tegels gelegd worden. Gaat om ongeveer 18 m2.

Tuin bestraten

We willen ongeveer 40 m2 van de tuin laten betegelen (zie bijgevoegde tekening). Er ligt nu alleen een terras van ongeveer 16 m2. Dit moet weggehaald worden (kunnen we eventueel ook zelf doen). Voor de zomer graag beginnen.