Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse bestratingswerkzaamheden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse bestratingswerkzaamheden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse bestratingswerkzaamheden

Diverse bestratingswerkzaamheden

Ik wil de achtertuin laten ophogen en egaliseren. De oppervlakte is 50 m2. Daarnaast dient er 16 m2 bestrating gelegd te worden met de huidige waaltjes inclusief de opsluitbanden. Ook zal er 10 m2 grindroosters met opsluitbanden geplaatst moeten worden. De tuin heeft een achterom.

Diverse bestratingswerkzaamheden in de voor- en achtertuin

Mijn voortuin van ongeveer 25 m² is nu voor de helft betegeld. Ik wil bijna alle planten eruit en daarna bijna de volledige tuin laten betegelen. Ik wil daarbij de ondergrond goed laten aantrillen voor het betegelen. Ook wil ik 2 stenen plantenbakken waarin de varens moeten komen die nu in de tuin staan. Ik zal zelf wat extra tegels kopen. Ik laat het afvoeren van planten en overig afval graag door de vakman verzorgen. Verder heb ik in de achtertuin een paar tegels die omhoog zijn gekomen. Ook wil ik daar een waterkering laten maken. Het terrein van mijn overbuurman ligt daar zo hoog, dat ik zijn regenwater mijn tuin in krijg. Daardoor wordt het zand onder mijn bestrating weggespoeld. Ik ontvang graag uw offerte. Ik ben in verband met mijn werk lastig telefonisch bereikbaar en maak daarom graag via email een afspraak om even te komen kijken.

Achter- en zijtuin ophogen, egaliseren en betegelen

Ik wil bestratingswerkzaamheden op het terrein van een jachtwerf laten verzorgen en daarvoor een offerte ontvangen. Er moeten ongeveer 50 m² bestaande tegels worden verwijderd uit de achtertuin. Aan de zijkant van de woning moeten 20 m² tegels worden verwijderd en afgevoerd en daar moet de ondergrond worden opgehoogd en bestaande tegels uit de achtertuin worden teruggeplaatst. Ik wil ongeveer 50 m² nieuwe tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen in de achtertuin nadat die is opgehoogd en geëgaliseerd. Ik vind het prettig als u even langs komt om de klus te bespreken. Ik ontvang graag een offerte met daarin een aparte post voor de levering van de tegels.

Terrassen in de achtertuin maken

Ik wil bestratingswerkzaamheden laten verzorgen in onze achtertuin. Er moet 35 m² betontegels van 30 x 30 cm worden verwijderd en afgevoerd. Daarna moeten 2 terrassen van 37 en 25 m² worden geëgaliseerd, waarvan 1 ook een beetje moet worden opgehoogd. Vervolgens moeten de terrassen worden bestraat met betontegels van 60 x 60 cm. Ik zal zelf voor de betontegels zorgen, zand is door de vakman te leveren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Bestratingswerk bij nieuwbouw

In oktober krijg ik mijn huis opgeleverd. Dan moeten er een aantal bestratingswerkzaamheden plaats vinden. De oppervlakte is als volgt: - Oprit 8555*5000=42,775 m2 - Terras 6635*3525=23,39 m2 - Pad 8400*1200= 10,08 m2 - Achterplaats 7165*3525=25,25 m2 Totaal= 101,5 m2 De oprit graag beklinkerd met gebakken klinkers, terras van 60*60 cm tegels antraciet. Het pad en achterplaats afhankelijk van prijs klinkers of tegels. Het geheel moet nog opvulzand/puin/opsluitbanden krijgen en uiteraard de klinkers en tegels. ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

aanleg voortuin

Bestrating voortuin van 6 m breed en 3 m diep met afloop naar de straat. Kan leeggehaald worden (kunnen we wellicht ook zelf doen) en bestraat worden met een trapje erin bij de voordeur. Er moet een deel zwarte grond uitgehaald worden en weer aangevuld worden met grond voor te betegelen. Verder enkel een opening in de bestrating voor 2 boompjes oid. De tegels die we hiervoor willen gebruiken kunnen we zelf verzorgen en zijn ws 60x30 cm. Gaarne een aparte prijsopgave voor het leeghalen van de tuin en voor de bestratingswerkzaamheden.

Diverse bestratingswerkzaamheden

Diverse klussen: - aanhelen bestrating rond nieuw geplaatste aanbouw - 2 paden/trappen op dijktalud herstellen - parkeerplaats met klinkers herstellen en uitbreiden - pad naar beneden verharden met bestrating of gebroken puin Stenen zoveel mogelijk hergebruiken, grootste gedeelte aanwezig. Aantal m2 vind ik lastig te zeggen.

Bestratingswerkzaamheden

Ben op zoek naar iemand die in de achtertuin wat bestrating kan veranderen. Oppervlak zeker 10 m2, oude verzakte bestrating eruit en nieuwe bestrating erin. Liefst een vakman die de stenen kan leveren. Tuin prima te bereiken via steeg aan de achterzijde.

De bestratingswerkzaamheden bestaan uit: ...

De bestratingswerkzaamheden bestaan uit: het bestraten van twee terrassen en paden met getrommelde stenen in wildverband met daarin vakken sierbestrating door waalformaat stenen. bestrating in totaal ongeveer 65 m2. het werk moet ook aangetrilt worden evenals het zand voordat er bestraat wordt. Stenen aanwezig.

Betreft nieuwbouwwoning Tuin moet ...

Betreft nieuwbouwwoning Tuin moet aangelegd worden, voornamelijk bestratingswerkzaamheden met grind (onderhoudsvriendelijk) Heb zelf wel enig idee hoe het eruit moet komen te zien maar wat hulp en ideeen zouden welkom zijn. Wil een terras van ongeveer 6m breed x 4m diep met tegels in cement.