Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating voorkant naast oprit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating voorkant naast oprit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating voorkant naast oprit

Bestrating voorkant naast oprit

1. Gras verwijderen, bomen (ook die in de midden) behouden. 2. Bestrating met vergelijkbare tegels zoals op de oprit. Maat 20*30*6 cm, kleur antraciet. Oppervlakken ca. 31m2. 3. Kleine schade herstellen van bestaande bestrating van oprit. Er is een putje daaronder.

Bestrating parkeerplekken

Wij zijn opzoek naar iemand voor de bestrating van het parkeerdeel en de achtertuin. Aan de voorkant gaat het om 60 m2, hier liggen betontegels waarvan een aantal slecht zijn. Wij zouden de betontegels naar achteren willen en deze aangevuld hebben van degene die niet meer goed zijn. Aan de achterkant gaat het om 80-100 m2, daar hebben we nu klinkers liggen en deze willen we aan de voorkant. Er moet een beetje opgehoogd worden. Er is ook een stuk gras van ongeveer 3-5 m2 dat weg moet.

Bestrating rechtleggen

Pad voorkant, zijkant en achter weer correct leggen 55/60 m2 en 30 meter opsluitband. Het moet dus eruit worden gehaald, iets opgehoogd/geëgaliseerd en opnieuw laten leggen.

Bestrating achterzijde woning aanleggen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor circa 20 m2 straatwerk (achter het huis). Het gaat om circa 20 m2 totaal waarvan 17,5 m2 zwarte tegels 60 X 60 cm en de rest steentjes langs de rand (zelfde als aan de voorkant). Eromheen circa 16 m bandje. Tegels en stenen van Burman HHW. Bij voorkeur uit te voeren in maart, tegelijkertijd met de vlonder aanleg die ik laat doen door een ander bedrijf. De tegels regel ik zelf. Eventueel zou ik de tegels die er nu liggen ook zelf kunnen verwijderen en afvoeren. De locatie is vrij toegankelijk. Rond eind maart zou ik willen starten.

Ophogen van de bestrating

Rond mijn huis wil ik graag de bestrating laten ophogen. Aan de voorkant met kleine tegels en aan de zijkant van de garage en aan de achterkant grote tegels. Het gaat om een oppervlakte van 120 m2.

Bestraten voortuin

*verwijderen oude bestrating en muurtje. *verwijderen overtollige grond en wortels. *egaliseren voortuin. *sierbestrating aanleggen in voortuin. (moet nog worden uitgekozen) *borders aanleggen met palissade *rondom de gehele voortuin een muurtje waarbij de voorkant iets hoger mag zijn dan de zijkanten. *25 m2

Bestrating onder de overkapping leggen

Wij willen graag in verband met een overkapping die geplaatst wordt op 5 september, een terras laten laten aanleggen en betegelen. De beplanting is reeds verwijderd, er ligt alleen zand nu. Het gaat om een oppervlakte met een breedte van 6.10 meter aan de achterkant, 4.30 meter en 5. 30 meter aan de voorkant (het is dus net geen 6.40 bij 4.30 meter, wat 27,52 m2 zou maken, dit in verband met een hoek die schuin wegloopt). We willen het terras met terrastegel Hollywood antraciet (60 x 60 x 4 cm) laten leggen. Nu hebben we een aantal vragen: - Is het wat jullie betreft raadzaam om de tegels voor of na het plaatsen van de overkapping te leggen? - Met hoeveel ophoogzand moeten we rekening houden en hoeveel moeten we afgraven? - Is het mogelijk voor 5 september deze bestrating te kunnen leggen? Onze voorkeur gaat daar op dit moment wel naar uit, maar weten niet of dit haalbaar is. - Op dit moment twijfelen we nog enigszins of we ten opzichte van de overkapping de tegels 30 cm willen laten uitsteken, of 60 cm. We neigen zelf naar 30 cm, waarbij we een rand rondom de overkapping creëren zodat de tegels van 60 cm worden doorgeltrokken.

Bestrating achterplaats vernieuwen

Oude bestrating achtertuin (40m2) verwijderen en afvoeren. Heggetje en enkele kleine planten verwijderen. Aanbrengen nieuwe bestrating. Formaat steen ca 60*30 cm, gemiddelde kwaliteit is voldoende. Schoonspuiten oprit voorkant van huis Conifeer in model snoeien

Bestrating aanbrengen

Ik wil graag 27 m2 laten bestraten. Er ligt al een zandbed dit hoeft afgetrild te worden. Er liggen aan de achterkant en zijkanten al betonbanden, voorkant moet nog. De tegels zijn 30*30*4 en de betonbanden 5 * 15. Graag een richtprijs.

Bestrating aan laten brengen

Wij hebben een oprit waarvan een deel bij de achtertuin wordt getrokken. De werkzaamheden betreffen de afvoer van grind en puin (oppervlakte 12 m2) en het egaliseren en bestraten van diezelfde 12 m2. Graag ontvang ik een offerte daarvan en een offerte van hetzelfde werk maar dan voor 17 meter in de lengte en 3 meter in de breedte. Aan de voorkant zit nog een klein stuk van een halve meter breed bij 2 meter lang. In totaal 52 a 53 m2 in totaal. Wij willen graag van die rood/paars-achtige klinkers willen. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken?