Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating vervanging? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating vervanging. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating vervanging

Bestrating vervanging

300 m2 nieuw leggen eerst oude bestrating afvoeren egaliseren ophogen stevige kader randen en tenminste type schelvis opnieuw antraciet 60 x 60 x 90 leggen. Het mag ook iets anders zijn dan schelvis, wel antraciet.

Terasbestrating leggen

We willen nieuwe terrastegels in de achtertuin ter vervanging van bestaande bestrating. Het terras is 50m2 groot. De oude tegels kunnen worden verwijderd en afgevoerd.

Oprit bestraten met tegels

Ik wil een nieuwe oprit laten plaatsen van 25 m2 oppervlakte. Deze is ter vervanging van de bestaande bestrating die de vakman weg moet halen.

Bestrating in de achtertuin vervangen

Het gaat om de vervanging van de oude bestrating van ongeveer 30 m2. Misschien gebruik ik dezelfde stenen opnieuw. Eventueel wil ik ook de oude tegels eruit laten halen en ook afvoeren als ze niet hergebruikt worden.

Vervanging van bestrating

Het gaat om 225 m2 (het bruine gedeelte in het bestand) deze worden vervangen door nieuwe tegels keramisch 60x60 2 cm of 4 dikte inclusief onkruidwerende voegen plus afvoeren oude tegels.

Tuin laten bestraten met bestrating

We hebben een tuin ongeveer 5 x 5 meter, nu bedekt met vlonderplaten. Deze zijn aan vervanging toe en we zijn nieuwsgierig naar de prijzen om de tuin te laten bestraten. Wij zoeken een offerte voor de werkzaamheden en materialen (zonder voorwerk).

Vervanging van oude tegels

Ik zou graag willen dat de oude bestrating verwijderd wordt, het terrein geëgaliseerd en nieuwe bestrating geplaatst. Het oppervlak is 3 bij 5 meter. Opnieuw te bestraten met 40 x 40 tegels. Er ligt nu ook een betontegel, grijs 30x30x4. De nieuwe tegels heb ik nog niet. Ik ga ze bij Gamma kopen.

Bestrating van toegangspad bij meerdere woningen

Ik woon in een tussenwoning in een blok van 10 woningen. Er is daar een achterom met naar elke woning een toegangspad van stoeptegels van 30 x 30 cm. Per poort is dat 4 tegels breed en 6 meter lang. We willen graag een offerte voor de vervanging van alle bestrating voor de 10 woningen ontvangen. We hopen op een mooie aanbieding. We laten de klus hier graag even beoordelen. Er kan dan worden bekeken of er nog extra ophoogzand nodig is.

Terras met bestrating vernieuwen

Ons oude terras is aan vervanging toe. Afmeting: 350 x 450 cm. Het terras moet iets lager komen te liggen dan het huidige terras (1 a 2 cm), dus er moet iets afgegraven en geëgaliseerd worden. We willen graag niet al te dure betonnen tegels, van 30x30 of 50x50 cm, kleur grijs, die prettig aanvoelen aan blote voeten, bijvoorbeeld -tegel-met-facet- 30 x 30 x 4 cm -grijs of -tegel-zonder-facet-50 x 50 x 4 -grijs of een vergelijkbaar product. We vinden het geen probleem om zelf de tegels te bestellen als dit scheelt in de kosten, maar als het weinig uitmaakt dan laten we dit liever door de leggers van het terras regelen. De oude tegels halen we zelf weg. De tuin heeft een kleine achteringang (net breed genoeg voor een krui- of steekwagen) en het is mogelijk om een bus daar vlakbij te parkeren.

Gras verwijderen, tuin ophogen en opnieuw bestraten

Gaarne zo'n 50 m2 bestaande bestrating in tuin en parkeerplaats ophogen met zand, ongeveer 10 cm, en dan opnieuw weer bestraten met bestaande stenen. Voorts ligt er zo'n 18 m2 gras wat verwijderd mag worden en aldaar ook zand aanvullen en bestraten, tegels / stenen voor vervanging gras worden door ons aangeleverd, zand wel graag leveren via uitvoerende firma. Kan achterom bij de tuin gekomen worden, ook met minigraver indien niet hoger dan 1. 90 a 2 meter. Gaarne globale prijs indicatie totaal plaatje.