Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating vervangen in de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating vervangen in de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating vervangen in de achtertuin

Bestrating in tuin vervangen

Verwijderen oude grindtegels en leggen van nieuwe tegels met nieuw zand eronder. Het gaat om ongeveer 25 vierkanten meter. Hoeveel kost het om de werkzaamheden uit te voeren.

Keramische tegels leggen in achtertuin

Achtertuin bestraten met keramische 60 x 60 x 2 cm tegels. De tuin zal op het moment van bestraten leeg zijn. Moet wel worden opgehoogd en geëgaliseerd, waarbij er voor moet worden gezorgd, dat de verzakking uitblijft (algemeen probleem in de omgeving). Een gedeelte van de bestrating kan nog vervangen worden door het leggen van een stukje kunstgras van 8 tot 10 m2. Optioneel is afvoeren van de materialen. We willen de tuin graag voor 1 juni klaar hebben.

Bestrating volledig vervangen en vernieuwen

Het verwijderen en afvoeren van 61 m2 stoeptegels. Tevens het egaliseren en leggen van circa 100 tegels van 50 x 50 cm. Rest deel wordt een tuin. Tegels graag in de offerte meenemen. De tuin heeft een achterom.

Sierbestrating vervangen

Oude bestrating verwijderen en afvoeren, vervolgens nieuwe bestrating plaatsen in achtertuin. Oppervlakte is 25 m2. Tuin is bereikbaar.

Bestrating tuin vervangen

Ten behoeve van mijn tuin in de binnenstad dient een stukje bestrating 36 m2 geheel opnieuw te worden aangelegd: Oude bestrating weg, zandlaag aanbrengen, nieuwe bestrating aanbrengen, met indien mogelijk twee of drie treden naar achterste deel van de tuin en afwatering onder de bestrating door, indien haalbaar. Er liggen nu klassieke grijze stoeptegels, maar er mogen ook stenen in die minder mosgevoelig zijn. De bestrating ligt op het noorden, bijna steeds uit de zon. Graag krijg ik van u een offerte. Alvast mijn dank. Klus zal door het huis heen moeten gebeuren, daarvoor moet de vloer even afgedekt worden. Het is 15 meter van de voordeur naar de tuin.

Achtertuin bestrating vervangen

De huidige tegels, 60 x 60 x 5 cm, die 3 jaar geleden gelegd zijn, zijn door een schilder voorzien van een verflaag nadat hij van een ladder is gevallen. Er moet een zakje zand hier en daar bij, maar in principe is het een klus waarbij de oude tegels verwijderd en afgevoerd moeten worden, de grond even goed aan trillen, gladstrijken en de nieuwe tegels leggen. De nieuwe tegels worden hoogstwaarschijnlijk 60 x 60 x 4 cm, deze zijn al aangeschaft. Oppervlakte bedraagt ongeveer 50 m2.

Achtertuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 55 tot 60 m2 groot. Hier zouden wij graag of de bestaande bestrating opnieuw willen laten leggen. De huidige bestrating bestaat uit grindtegels van 40 x 60 cm, betontegels van 50 x 50 cm en van 30 x 30 cm. Er zal ook een gedeelte zwart zand vervangen moeten worden door geel zand. Dit zal ongeveer 15 tot 20 m2 zijn Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de huidige bestrating vervangen zal worden door Abbystones. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 1.40 meter in de achtertuin

Bestrating vervangen in tuin achter

We willen onze gehele achtertuin laten bestraten. Rond de 50 m2. Weten nog niet wat voor stenen. Oude tegels moeten er nog uit. Tuin deels afgegraven worden en worden bijgevuld met zand. Geen moeilijk ontwerp nodig. Mooie makkelijke stenen. Datum in overleg, in ieder geval voor 1 juni.

Bestrating vervangen door grote tegels

In de voor- en achtertuin wil ik graag bestrating laten leggen. Het grind in de voortuin en de bestrating achter dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er bestraat te worden met grote tegels. De oppervlakte is 47 m2. Graag ontvangen wij ook wat advies of er opgehoogd dient te worden.

Bestrating achtertuin en voortuin aanpassen

Zowel in de voortuin als achtertuin moet bestrating uitgebreid worden plus afschot verbeterd worden. Een deel van de perken voor en achtertuin, dus vervangen voor bestrating. De achtertuin is ongeveer 55 m2 en de voortuin 10 m2.