Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating vervangen

Sierbestrating vervangen in een achtertuin

Het laten leggen van bestrating in de tuin zwarte tegels 60 bij 60 de oude tegels moeten er uitgehaald worden het gaat om ongeveer 50-55 m2. De tuin dient deels te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De tuin is bereikbaar per achterom.

Bestrating vervangen

Hallo. Ik heb een boerderij. Mijn oprit naar mijn erf en het erf zelf zijn al 40 jaar beklinkerd. Dat ligt heel slecht. Daar wil ik weer nieuwe klinkers in. Super degelijk. (H-klinkers?) Het gaat om een circa 105 meter lange oprit van circa 4,75 meter breed met aansluitend een erf van circa 16 bij 35 meter. Het moet bestand zijn tegen vrachtverkeer.

Parkeerterrein opnieuw bestraten met de huidige bestrating

Ik zoek een stratenmaker die een parkeer terrein aan de achterzijde in fase 1 opnieuw kan bestraten met de bestaande klinkers. Het gaat dus om het egaliseren en opnieuw bestraten van ongeveer 1000 m2. Ook moet voor een aantal kolken de leidingen vervangen worden.

Achtertuin opnieuw bestraten

Onze tuin is 70m2 en deze heeft renovatie nodig. Het gaat om ophogen + egaliseren. Daarna aanleg nieuwe bestrating (stenen aanwezig) en realiseren verhoogde borders. Ook evt aanleggen van grasveld en vervangen oude schutting voor nieuwe (groene) variant.

'Bestrating' renew of front and backyard

Ik wil de tegels in mijn voor en achtertuin verwijderen, afvoeren en vervangen door nieuwe. Mijn voortuin is 15 m2 en mijn achtertuin is 16 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Terras en pad leggen

We willen graag ons terras vervangen en laten betegelen. Het oude terras graag eruit halen (hout tegels met eronder tuintegels) en afvoer ervan, met zand laten ophogen en nieuwe bestrating van terras met grote donker grijze betontegels (liefst 60 x 60 cm). Het terras is 6m bij 3 m. Tevens zouden we het pad daarnaast willen bestraten met gekleurde klinkers. Er ligt nu aarde. Pad is ongeveer 9.10 m bij 1.03 m. tot aan de poort.en buiten de poort ongeveer 2.50m bij 1.03m (ook daar verder met gekleurde klinkers).

Het vervangen van terrasbestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 8 bij 5 meter aan bestrating wat verwijderd moet worden. Daarna moet dit betegeld worden met nog niet aanwezige tegels. Er is een achterom.

Grindtegels vervangen voor boerenkasseien

Betreft bestrating voortuin met boerenkasseien. Ondergrond nu voorzien van grindtegels welke door ons zelf verwijderd worden. Gaat om ongeveer 20 m2. Ik denk dat er niet opgehoogd moet worden, maar dat laat ik over aan de specialist.

Bestrating vervangen

De achtertuin is circa 25 m2, er liggen op dit moment tegels en klinkers deze mogen verwijderd en afgevoerd worden. Ook zou ik graag willen dat de nieuwe tegels en klinkers in de offerte worden meegenomen. Dit graag allemaal in overleg met de vakman.

Sierbestrating vervangen

Het verwijderen van bestaande bestrating, ondergrond etc en aanleggen van ca. 50 m2 sierbestrating (trommelsteen 20 x 30 of iets dergelijks)in onze achtertuin. Afvoer en aanvoer van materialen met een kruiwagen door het huis. Ik ben flexibel met het termijn om dit uit te laten voeren.