Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande bestrating verhogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande bestrating verhogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande bestrating verhogen

Bestaande bestrating verhogen

Ik wil graag dat mijn bestaande bestrating in de achtertuin verhoogt wordt met ongeveer 25 cm. De totale opp is 6 x 2 meter inclusief tuin. Er moet wel een uitbreiding met opsluitbanden.

Grindpad vervangen door nieuwe bestrating

Momenteel liggen er twee grindpaden. 1 van deze twee moet vervangen worden door getrommelde waaltjes (naast de bloembakken, zie foto) en de andere door grote kinderkoppen. De bestrating is al aanwezig. Totale oppervlakte: ca. 16 m2. Werkzaamheden: - grind verwijderen en afvoeren - egaliseren ondergrond met ophoogzand - enkel bandjes leggen of verhogen - nieuwe bestrating leggen. Bereikbaarheid: eenvoudig te bereiken via tuinhek. Start werkzaamheden: voor 20 juni 2019 of na 6 juli 2019 Werkzaamheden kunnen van maandag tot en met zaterdag uitgevoerd worden (zondag in overleg).

Oprit laten bestraten

De oprit moet opnieuw bestraat worden. Ongeveer 30 m2. Oude bestrating eerst verwijderen. Oprit verhogen, want hij is verzakt. Geen nieuwe tegels en zand aanwezig. Nieuwe tegels graag betontegels donkergrijs van 60x60 cm. Ik ontvang graag enkele offertes. Alvast hartelijk dank.

Sierbestrating opnieuw leggen

Verhogen van steeg tot straatniveau en aansluitend de tuin die daarachter zit. Straat is door de gemeente een jaar geleden verhoogd vanwege nieuwe bestrating. Graag horen we van jullie. Het gaat om totaal 26 m2.

Tuin laten ophogen en bestraten

De straat wordt opgehoogd met 30 cm, hierdoor zal de voortuin ook moet worden opgehoogd. Het gaat om een tuin van ongeveer 10 m². Graag zou ik de begroeiing laten staan in de tuin en alleen de paden ophogen met 30 cm. Echter krijg ik hier geen plassen met water als het gaat regenen? Kunt u voor mij een prijs maken wat het kost om de bestrating op te hogen? Graag ook een meerprijs voor het eventueel geheel verhogen van de tuin als hoogte verschil voor problemen gaat zorgen en voor het eventueel verwijderen van bestrating.

Bestrating eruit halen en opnieuw leggen

De bestaande betegeling van het terras van 40 m2 verhogen. Nieuwe tegels zijn niet nodig alleen extra zand en de bestrating eruit halen en opnieuw leggen.

Voortuin na ophoging en vernieuwing van de weg herbestraten

Wij willen de bestrating in mijn voortuin (grenzend aan de weg), opnieuw laten aanleggen (verhogen) na het opnieuw aanleggen van de weg in opdracht van de gemeente. Er is een hoogteverschil ontstaan. We willen graag dat de aanwezige bestrating wordt hergebruikt. Er zijn in onze straat meer bewoners die ook willen herbestraten. De gemeente heeft zand beschikbaar gesteld om de ophoging te realiseren.

Bestrating voortuin ophogen

Ik wil graag mijn bestrating in de voortuin laten verhogen. De 60 tegels dienen te worden verwijderd, opgehoogd en terug geplaatst. De tegels zijn 60 bij 40 cm groot.

Oprit en voortuin laten bestraten

De oprit is verzakt. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om de oprit te verhogen. Een andere optie is de bestrating te verwijderen en vervolgens beton storten. De oppervlakte is ongeveer 20 m2 groot. Kunt u voor beide een prijs geven?

Bestrating in tuin verhogen

De tegels in de achtertuin van 50x50cm liggen nu scheef. Het gaat om 28m2 gelijk leggen en wat split om de tegel heen. Mogelijk moeten dan ook de randen omhoog. Betreft dus het verwijderen van de bestrating, indien nodig ophogen, egaliseren en weer de zelfde bestrating terug plaatsen. Aan de pergola zit een roos dus deze kan ik niet weg halen ook staat er een pot met een klimplant tegen aan. In twee tegels zitten spotjes. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius