Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating in tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating in tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating in tuin aanleggen

Voor- en achtertuin opknappen

Achtertuin ca. 34m2, voortuin ca. 23m2. Huidige bestrating verwijderen, tuin ophogen vanwege verzakkingen, nieuwe bestrating plaatsen. Voorkeur gaat uit naar grijze tegels 60x60. Antislip en geïmpregneerd is een plus.

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Graag wil ik de achtertuin laten bestraten. De achtertuin is 40 m2, daarvan wil ik 27 m2 laten bestraten en aan 1 kant hoge opsluitbanden (donkergrijs of zwart) ongeveer 20 cm boven de bestrating zodat er 1 grote plantenbak gevormd wordt. Tegels weghalen graag apart op de offerte vermelden. nu liggen er voor de helft gewone stoeptegels en grindtegels (groot), de andere helft is kunstgras en ik heb geen idee wat daaronder ligt. Er moet een klein beetje opgehoogd worden en ik wil het een beetje aflopend aan het einde van de tuin hebben. Materiaal graag apart op de offerte vermelden. Ik zou koppelstones in verschillende kleuren willen hebben. We hebben een achterom aan een steeg.

Een kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die 16 m2 aan oude bestrating kan verwijderen. Vervolgens dient dit opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Ik wil graag 60 bij 60 cm tegels terug zien in de tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Bestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in een stukje van mijn tuin waar voorheen denk ik een vijver zat. Er ligt nu grind. De rest van de tuin is al bestraat. Het gaat om ongeveer 3,5m2. De stenen heb ik niet in bezit.

Bestrating tuin en vlonder leggen

Mijn tuin is ongeveer 70 m2, daarvan wil ik 12 m2 aan vlonder laten leggen en de rest met antracietkleurige tegels laten betegelen. Planten halen wij zelf weg, maar er zijn lange rijen om het weg te brengen dus daar moeten wij een goed moment voor vinden. Als de stenen voor een mooie prijs weggehaald kunnen worden door u, laten wij dit graag door u doen, anders doen wij dit zelf. Het liefste zouden wij ergens in de zomer de klus laten uitvoeren.

Betontegels leggen (125m2)

Wij willen betontegels 60x60 cm laten leggen incl correcte afwerking. Tegels zullen wij zelf bestellen. Totaal ca 125 m2. Onze tuin is goed toegankelijk. Optioneel verwijderen en afvoeren van huidige bestrating/stoeptegels. Zoe foto's

Sierbestrating vervangen in een achtertuin

Het laten leggen van bestrating in de tuin zwarte tegels 60 bij 60 de oude tegels moeten er uitgehaald worden het gaat om ongeveer 50-55 m2. De tuin dient deels te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin ophogen en bestraten

We willen de achtertuin opnieuw laten ophogen en bestraten. Het is erg verzakt na 12 jaar en we willen 40 x 60 cm betontegels met worteldoek eronder en sluitbanden rondom, en een afwatering mogelijkheid. Ook graag een oplossing om het zand tegen te houden wat onder ons huis schuift. Er ligt nog een oude stenen bestrating in deze mag verwijdert worden mocht het nodig zijn. Graag al het materiaal meenemen in de offerte.

Tuin bestraten

Het volledig bestraten van achtertuin van ongeveer 60 m2, wij zijn van plan zelf de tegels aan te schaffen. Tuin wordt door ons zelf leeggemaakt. De oude bewoners van het huis hebben de huidige bestrating blijkbaar over een andere bestrating heen gelegd, om die reden is het niet helemaal duidelijk met hoeveel cm het zou moeten worden opgehoogd.

Terras ophogen

het huidige terras bestaande uit keramiektegels ophogen en egaliseren. De tuin is ongeveer 8.60 x 5 meter. Ik denk zelf dat er ongeveer 3 kuub zand nodig is. Het gaat dus om het eruit halen van de bestrating, egaliseren en opnieuw leggen.