Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating in de tuin

Sierbestrating aanleggen

Het aanleggen van sierbestrating van ongeveer 30 m2 in een tuin van 50 m2. De tuin is vrij van bestrating en ligt enkel zwart zand in. Graag ontvang ik van u een offerte voor het aanleggen. De betontegel waar we ons oog op hebben laten vallen is GeoAntica 30x20x6 Marilleva van MBI

Achtertuin bestrating

Het laten leggen van nieuwe bestrating. Wij zouden we zelf voor kunnen zorgen om de oude bestrating er zelf uit te halen. De tuin moet voor ongeveer 30m2 bestraat worden.

Bestrating tuin/oprit

Het bestraten van de gehele voor- en zijtuinen volgens bijgevoegde tekening en omschrijving.

Tuin bestraten met bestrating

Tuin bestraten van ongeveer 35 m2

Achtertuin bestraten

De oude bestrating in de achtertuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Er zal eventueel opgehoogd te worden en daarna opnieuw bestraat. De tuin is 55 m2 groot en er is een achterom.

Tuintegels leggen

Ik wil graag natuurstenen tuintegels in mijn tuin aan laten leggen, waarbij ik de tegels zelf (nog) niet heb gekocht. Op dit moment ligt de huidige bestrating, alsmede een perkje met aarde en begroeiing, nog in de tuin.

Achtertuin laten herbestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw bestraten. Stuk dat bestraat moet worden is ongeveer 35 m2. We willen deels de bestaande stenen gebruiken aangevuld met tegels. Verder is de bedoeling later om een terras met vlonders/hout te maken en verhoogde borders (totale afmetingen tuin ongeveer 45 m2). Voor nu is de bestrating het meest urgente klus.

Oprit en straatwerk aanleggen

Oprit verbreding (ongeveer 12 m2) en bestrating in de tuin als fundering voor een tuinhuis/kapschuur (ongeveer 8 m2). Ik heb de tegels 25 x 25 cm en wat zand, en heb al een stukje van de oprit uitgegraven. Ik weet niet hoeveel er afgraven moet worden precies.

Sierbestrating in verband laten leggen

Bestraten van 72 m2 in een bijna lege tuin. Ze moeten in verband gelegd worden, half om half. Graag een offerte met materiaal en een zonder. Gaat om 55 vierkante nieuwe bestrating in dit geval. Tuin is goed toegankelijk, is een hoekhuis.

Bestrating aan laten brengen

300 tegels van 60 x 60 cm en 24 trottoir banden van 100 x 20 x 6 cm leggen gaat om ongeveer 110 m2 zand is geplaatst en alle materialen zijn op locatie aanwezig. Het betreft een hoekwoning en de tuin is goed toegankelijk.