Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating rondom een nieuwbouwwoning aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating rondom een nieuwbouwwoning aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating rondom een nieuwbouwwoning aanleggen

Bestrating rondom een nieuwbouwwoning aanleggen

Ik wil rondom mijn nieuwbouwwoning ongeveer 60 m² bestrating laten aanbrengen. Graag ontvang ik uw advies of er ook Repak moet worden aangebracht. De bestrating wordt een combinatie van betontegels van 60 x 60 cm met klinkers in Waalformaat. De aarde die vrij komt wordt verwerkt in de tuin van de buurman, dat hebben wij al afgestemd. Ik ontvang graag uw offerte. Een bezoek stel ik op prijs.

Sierbestrating leggen rondom huis

Momenteel liggen er kleine stenen, geen idee welke. Deze liggen rondom het huis aan 3 kanten. Met deze bestrating veeel onkruid. Daarom het idee er grote tuintegels in te lagen leggen. Het totaal aan oppervlakte zal circa 125 m2 zijn. Benieuwd naar de legkosten, inclusief het zand, Vraag.... overlapping van hoog naar laag zal met grotere tegels lastig zij zeker.

Diverse bestratingsklussen bij een woning

Ik wil graag enkele bestratingsklussen bij mijn woning laten verzorgen. Er ligt een terras van ongeveer 9 x 4 meter met tegels van 50 x 50 cm. Het terras is een beetje verzakt door mierennesten daar onder. Ik laat alles graag weer wat ophogen en de tegels herplaatsen. Verder zijn er in 2 delen van mijn tuin klinkers gelegd. Het gaat om ongeveer 4 x 4 meter in totaal. Die bestrating moet ook wat worden opgehoogd. Er is hier een serre gebouwd en rondom die plek zijn klinkers verwijderd. Nu alles klaar is, wil ik die bestrating weer terug laten plaatsen. Dat gaat om ongeveer 4 x 3 meter. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Straatwerk rondom een schuur aanleggen

Wij willen rondom een nieuwbouw schuur bestrating laten leggen, inclusief aan te leggen grondbaan. Wij zorgen zelf voor het uitgraven 30 cm diep. De oppervlakte is 200 m2.

Bestrating herstellen

Namens ons bedrijf wil ik graag een offerte aanvragen voor een kleine herstelklus aan bestrating. Een van onze bedrijfsauto's is tegen een paaltje aangereden. Daardoor zijn de stoeptegels rondom dat paaltje beschadigd en enkele tegels steken gevaarlijk omhoog. We laten dit graag op heel korte termijn herstellen. Het straatwerk is niet van de gemeente maar particulier eigendom. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Terras leggen en betegelen rondom het huis

Er dient 60 m2 bestrating uitgevoerd te worden. Aan de achterzijde zal er een terras gaan komen van ongeveer 3 bij 10 meter en een stukje verder in de tuin een cirkel. Aan de zijkant van de woning en in de voortuin zal er een looppad gelegd moeten worden.

Verhoogd terras rondom het huis aanleggen

In november wordt er begonnen aan de bouw van onze vrijstaande woning. Voor deze tijd willen wij graag rondom bestrating laten aanleggen zodat de steigers en dergelijke geplaatst kunnen worden. Het is nu nog een kale vlakte. De woning zal 20 bij 20 meter gaan worden en de bestrating dient rondom 2 meter breed te worden.

Bestrating opknappen en nieuw terras aanleggen

Wij wonen in een bungalow, gebouwd op een souterrain. Er is een schuin aflopend pad naar de woning, dat ik wil laten herstraten, zodat er met een rolstoel goed op gereden kan worden. Het verval is groot, bijna 100 cm. Verder wil ik bij de woning een stuk van 10 meter lang en 80 cm breed laten herbestraten met dezelfde klinkers die er al liggen. In een voormalige boomgaard bij het huis wil ik een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 10 x 10 met met betonklinkers. De betonklinkers hebben we al. Die plek moet worden afgegraven, voorzien worden van zand en ook opsluitbanden rondom. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Dat kan vóór 21 september of na 16 oktober. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Bestrating rondom woning

Voor het huis waarvan de tuin oppervlakte 250 vierkante meter heeft, moet er nauwsluitende blokken/stenen komen, incl. de oprit. Achter keramische tegels. Rechts achter tuinhuis (300 x 300 cm) met luifel (300 x 300 cm). Links achter moet een terras komen die afgegraven is en de oppervlakte moet ook (300 x 300 cm) zijn. We zijn ons nog aan het oriënteren op het gebied van stenen en tegels. De oplevering zal ongeveer eind dit jaar zijn. Het betreft een vrijstaande woning.

Bestrating in de achtertuin vervangen

Wij hebben in onze achtertuin heel diverse en oude bestrating liggen. We willen die bestrating laten vervangen door grijze tegels van 60 x 60 cm. Aan de achterzijde en de zijkanten willen we rondom die tegels een randje met grind, zodat een goede afwatering gehandhaafd blijft. Het gaat alleen om het terras beneden, vanaf het trappetje tot aan de schutting. De maat is ongeveer 7 x 6 meter. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en ons te adviseren. We willen dit niet op korte termijn laten uitvoeren, maar wel laten afronden voor de zomer van 2018. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius