Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating parkeerplekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating parkeerplekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating parkeerplekken

Bestrating parkeerplekken

Wij zijn opzoek naar iemand voor de bestrating van het parkeerdeel en de achtertuin. Aan de voorkant gaat het om 60 m2, hier liggen betontegels waarvan een aantal slecht zijn. Wij zouden de betontegels naar achteren willen en deze aangevuld hebben van degene die niet meer goed zijn. Aan de achterkant gaat het om 80-100 m2, daar hebben we nu klinkers liggen en deze willen we aan de voorkant. Er moet een beetje opgehoogd worden. Er is ook een stuk gras van ongeveer 3-5 m2 dat weg moet.

Bestrating leggen ca 40 m2

Het is op dit moment al een parkeerplaats maar het is verzakt. Het is dus de bedoeling dat deze er uit gaan, ongeveer 10m2 kan opnieuw gebruikt worden dit zijn 1 x 1 tegels. Vervolgens ophogen, egaliseren en opnieuw bestraten. Er komen 3 parkeerplekken dus dikke grote tegels nodig, de bestrating isca 40 m2.

Bestrating voor terras en parkeerplekken

Het gaat om circa 160 m2 bestrating, onderverdeeld in klinkers voor de oprit en parkeerplaatsen en 60 x 60 tegels ter behoeve van een zonterras en een pad tussen de oprit en het terras.

Ophogen en bestrating parkeerplek

Het ophogen en opnieuw betrating leggen van 2 parkeerplekken van ongeveer 25 m2. Materiaal? Kleine tegels (formaat weet ik niet, ik denk van 30 cm bij 15 cm) De tegels koop ik zelf, dus de vakman hoeft ze alleen maar te plaatsen.

Oprit bestrating

Onze oprit heeft plek voor 1 auto, hier willen wij graag 2 plekken van maken. Ook zouden we de gehele oprit/parkeerplekken voorzien van nieuwe bestrating (grotere tegel). In bijlage 1 een een foto met de afmetingen, bijlage 2 een indruk van bestrating welke ons aanstaat. Eventueel zou met de donkere tegel de plek ter behoeve van de auto aan te duiden zijn in combinatie met de rode waaltjes (zie bijlage 3).

Bestrating aanbrengen bij 3 nieuwe woningen

Wij wonen sinds kort in onze nieuwbouw hoekwoning. We willen daar samen met 2 buren de bestrating laten aanleggen met Waaltjes. Bij mijn hoekwoning gaat het om de zijkant van de woning, een terras en parkeerplaatsen. Bij een tussenwoning gaat het alleen om de parkeerplaats. Bij een villa gaat het om bestrating rondom de woning en om 3 parkeerplekken. Bij een andere villa is de bestrating al met Waaltjes verzorg en wij willen dit graag op dezelfde wijze bij onze woningen, zodat een rustig beeld en uniforme uitstraling behouden blijft. We willen een afspraak maken met bedrijven die dit mogelijk nog voor de bouwvak kunnen verzorgen. We laten de klus dan graag geheel inmeten. Bij een heel mooie aanbieding kan de klus eventueel ook in overleg na de bouwvak worden uitgevoerd.

Tuin veranderen in parkeerplekken

Graag de bestaande tuin, gras en beplanting weg halen zodat hier bestrating (parkeerplekken) gelegd kan worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter. Als de beplanting weg is gehaald de grond egaliseren en de tegels of stenen leggen. We weten nog niet wat voor tegels er moeten komen maar dit willen we graag met u overleggen. Daarnaast willen eventueel nog wat verlichting in hekwerk laten plaatsen maar dit is nog niet zeker en we willen graag de mogelijkheden met u doornemen.

Herbestrating carport

Na de bestrating van de gemeente zijn onze parkeerplekken lager dan de straat tevens is de afwatering niet goed. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Deze dient opgehoogd te worden en opnieuwd gelegd.

Betreft bestrating voortuin ...

Betreft bestrating voortuin nieuwbouwwoning te Carnisselande. Twee parkeerplekken, een pad naar de voordeur en wat restruimte. Totaal oppervlakte: ongeveer 65 m2. Voorkeur voor trommelsteentjes.