Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating op parkeerplaatsen aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating op parkeerplaatsen aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating op parkeerplaatsen aanleggen

Bestrating voor terras en parkeerplekken

Het gaat om circa 160 m2 bestrating, onderverdeeld in klinkers voor de oprit en parkeerplaatsen en 60 x 60 tegels ter behoeve van een zonterras en een pad tussen de oprit en het terras.

Bestrating vernieuwen

Het betreft het opnieuw bestraten van het bedrijfsterrein. De oude tegels moeten worden verwijderd, het geheel worden opgehoogd en daarna de oude bestrating terug geplaatst. Dit gaat om looppaden en parkeerplaatsen. De oppervlakte ligt tussen de 4000 en 5000 m2 in.

Parkeerplaatsen en oprit bestraten

Het leggen van 130 m2 nieuwe antraciete bestrating, de oude bestrating moet ook weggehaald en (optioneel) afgevoerd worden. Het gaat om 4 parkeerplaatsen die middels randen van witte/grijze klinkers gemarkeerd moet worden. Hier en daar is de parkeerplaats oneffen en dat zal opgehoogd moet worden. Bij de voordeur zal een opstap gemaakt worden (overleg).

Bestrating op parkeerplaatsen aanleggen

Het betreft het aanleggen van 5 parkeerplaatsen, naast elkaar gelegen, dus ongeveer 12,5 x 5 meter. De schuine oprittegels liggen er al. De grond bestaat nu uit aangestampt puin en daar moet een klein laagje van worden afgeschraapt. We zijn op zoek naar de goedkoopste optie, waarbij het type ondergrond (tegels of iets anders) ons niet uitmaakt en we ook akkoord zijn met een restpartij.

Uitbreiding bestrating parkeerplaatsen

Wij willen als VvE het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein uitbreiden met ca 70 m2 bestrating. Er ligt nu nog gras dat moet worden verwijderd, een stabilisatielaag worden aangebracht en bestrating met betonklinkers. Een reële richtprijs is op dit moment voldoende want op de ALV volgende maand moet hierover worden beslist.

Bestrating aanbrengen bij 3 nieuwe woningen

Wij wonen sinds kort in onze nieuwbouw hoekwoning. We willen daar samen met 2 buren de bestrating laten aanleggen met Waaltjes. Bij mijn hoekwoning gaat het om de zijkant van de woning, een terras en parkeerplaatsen. Bij een tussenwoning gaat het alleen om de parkeerplaats. Bij een villa gaat het om bestrating rondom de woning en om 3 parkeerplekken. Bij een andere villa is de bestrating al met Waaltjes verzorg en wij willen dit graag op dezelfde wijze bij onze woningen, zodat een rustig beeld en uniforme uitstraling behouden blijft. We willen een afspraak maken met bedrijven die dit mogelijk nog voor de bouwvak kunnen verzorgen. We laten de klus dan graag geheel inmeten. Bij een heel mooie aanbieding kan de klus eventueel ook in overleg na de bouwvak worden uitgevoerd.

Voortuin en parkeerplaatsen bestraten

Het bestraten van 2 parkeerplaatsen (5x5 meter), voortuin (5x5 meter) en een pad van 10 meter naar de voordeur van een nieuwbouwhuis in Delft. Het geheel is 6 x 10 meter. De tuin zal opgeleverd worden zonder echte bestrating. Uitvoering medio oktober.

Bestrating op een parkeerplaats aanleggen

Ik ben bezig met het oprichten van een wakeboard park in de buurt van Breda. Nu probeer ik mijn totale kosten op een rijtje te krijgen. Ik vroeg mij hierbij af hoeveel een parkeerplaats met ongeveer 60 plaatsen zou gaan kosten. Dit worden 2 rijen van 30 parkeerplaatsen met een tussenliggende rijbaan.

Parkeerplaatsen aanleggen

Voor ons appartementencomplex van 6 woningen ligt en stuk grond van 100 m². Dit heeft als bestemming een parkeerterrein voor 6 auto's. Op dit moment ligt er grind waarop we parkeren met daaronder zand en 'honingraat-matten'. Wij willen deze grindbank laten vervangen door betonklinkers (grijs/antraciet). Voor de bestuursvergadering wil ik graag een aantal offertes waarin de kosten gespecificeerd zijn van leeg graven tot en met bestrating. Op verzoek stuur ik een aantal foto's toe.

Bestrating oprit 125m2

We zoeken een kundige stratenmaker de in onze tuin een oprit en parkeerplaatsen maakt. Bij elkaar is het ongeveer 125 m². Het is erg belangrijk dat de boel niet verzakt op lange termijn. We kunnen zelf de stenen verzorgen desgewenst. Het is zandgrond al is een deel bosgrond dus de ondergrond moet daar verbeterd worden. We wonen in Ermelo.