Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating oprit en terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating oprit en terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating oprit en terras

Bestrating leggen

Tuin van 6x6 meter, ophogen zo’n 10 cm en grote tegels erop onder afschot naar gemeente tuin, met harde voeg (geen zand maar zoals bij tegels binnen). Voorkant oprit ophogen zo’n 5 cm en ook grote tegels, met voeg. Wellicht doen er 2 a 3 andere buren ook mee.

Bestraten oprit garage.

Ik wil de oprit opnieuw laten egaliseren en bestraten. Inclusief levering stenen en ophoogzand. Afmeting ca. 25 m2. Soort bestrating nog te bepalen.

Bestrating vervangen

Wil graag mijn oprit vernieuwen. Huidige bestrating afvoeren en vervangen door gecoate betontegels. Groot formaat. Is in totaal 50 m2 .

Oprit opnieuw bestraten

Huidige bestrating is verzakt en moet met dezelfde stenen opnieuw gelegd worden na zandsuppletie en aantrillen. Oprit is 15 m2. Opstap naar huisdeur is 7 m2

Oprit aanleggen met wildverband-bestrating

Oprit aanleggen met wildverband bestrating. Zand en stenen worden besteld. Gaat om circa 23 m2.

Oprit aanleggen

Bij mijn nieuwbouwhuis graag bestrating (ong 100m2) aanleggen, incl terrassen, oprit etc incl uitgraven en zand aanbrengen. Stenen zijn besteld. Tegels graag afvoeren.

Herbestraten pad van trottoir naar achtertuin + verwijderen/afdoppen grondkabel

Het huidige voetpad van visgraat betonklinkers is verzakt en moet plaatselijk worden aangevuld en opnieuw gelegd. Bij voorkeur in ander patroon om onderscheid te creëren met aangrenzende identieke oprit van buren. Het pad is ca. 1 m breed en in totaal 28 meter lang. De achterste 8 meter is tussen bebouwing en is bestraat met deels grote oude tegels en deels betonklinkers. De te verwijderen stroomkabel ligt in dit achterdeel over een afstand van ca 6 meter en op een diepte tussen 5 tot 20 cm onder de bestrating. De kabel loopt van de voorzijde uitbouw buren via het pad naar achtertuin buren. Bedoeling is om kabel aan voorzijde uitbouw op erfgrens af te doppen en aan achterzijde uitbouw op erfgrens af te knippen.

Vervangen van huidige (oude) kiezel oprit

Op zoek naar vervanging van de huidige (oude) kiezel oprit. Huidige afwatering is niet geweldig en er zit veel grond tussen de kiezels. Het gaat om een oprit van bijna 100m2 die we graag met een waterdoorlatende bestrating willen bedekken.

Beton klinkers laten leggen

Aanleggen van bestrating bestaande oprit richting achtertuin. Gaat om oppervlakte van 27m2. Stenen zullen aanwezig zijn. Oppervlakte is vrij vlak, maar dient waarschijnlijk wel aangetrilt te worden.

Bestrating oprit

Ik wil graag mijn oprit van ongeveer 40m2 opnieuw bestraat hebben. Veel van de ondergrond van de oprit is is weggereden wat heeft geresulteerd in kuilen en onkruid wat doorkomt. Materiaal in overleg met vakman.