Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonklinkers leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonklinkers leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonklinkers leggen

Klein stuk bestrating opnieuw leggen

Ik zoek een stratenmaker die ongeveer 100 tot 150 tegels terug kan plaatsen. Eventueel moet de ondergrond nog geëgaliseerd worden. Dit bevindt zich naast de woning.

Bestrating leggen

Het om het leggen van betontegels van 60x60x4 in voor en achtertuin. Achtertuin is 40m2 en voortuin 36m2. er liggen nu tegels, maar ik kan ze eventueel zelf verwijderen en ook meehelpen. Het komt ook een houtenhek aan de voorkant van de voortuin. Er staan ook 4 boompjes waar palissades er omheen moeten komen.

Bestrating aan laten leggen

Bestrating leggen van 60×60 in de achtertuin ongeveer 50 m2,en verleggen stoeptegels 30×30 ongeveer 30m2,op dit moment is ondergrond zwarte grond

Beton klinkers laten leggen

Aanleggen van bestrating bestaande oprit richting achtertuin. Gaat om oppervlakte van 27m2. Stenen zullen aanwezig zijn. Oppervlakte is vrij vlak, maar dient waarschijnlijk wel aangetrilt te worden.

Bestrating achtertuin 35 m2

Achtertuin opnieuw bestraten ongeveer 35 M2. Wij willen met een mix van de huidige stenen en een mix van de andere stenen zorgen dat de achtertuin goed gelegd wordt. Het is op dit moment aardig wat verzakt op plekken dus denk dat het ook ongeveer 5cm zal moeten worden opgehoogd, wij zijn ook opzoek naar een vakman die dit natuurlijk kan leggen

Sierstraatwerk opnieuw laten leggen

In mijn voortuin ligt op dit moment een bestrating . Deze moet opnieuw met opsluitbanden worden gelegd . De straatstenen heb ik dus al , dus alleen de opsluitbanden moeten nog worden geregeld . Het lijkt mij het handigst als er iemand komt kijken om alles te bespreken .

Nieuwe bestrating met gebakken klinkers

Is nu beklinkert met betonklinkers 15x15, deze wil ik vervangen door gebakken klinkers. Het moet een soort sierbestrating Bestrating kan op zelfde ondergrond, ca 35-40m2. Wij zorgen dat de huidige bestrating weg is zodat u meteen kan leggen. De klinkers hebben wij al uitgezocht.

217 m2 bestrating leggen

Het laten leggen van tegels 60x60 rondom huis ,een oprit en enkele terrassen. Gedeelte licht grevel / rondom het huis ligt zand.

Bestrating leggen ten behoeve van blokhut

Ondergrond egaliseren en bestrating leggen met stoeptegels ten behoeve van blokhut met daaromheen wat sierbestrating. Er heeft gras gelegen, nu is dit leeg, er liggen her en der nog wel wat wortels van een boom. Al het materiaal heb ik al in huis, de totale bestrating zou ongeveer 13m2 worden en de de blokhut wordt ongeveer 3 x 2m.

(Sier)bestraten achtertuin

Ik wil graag een prijsindicatie voor bestrating van achtertuin. De tuin zal leeg zijn. Oppervlak +/- 100 m2. Grond bestaat voornamelijk uit zand, hier en daar aarde. Bedoeling is om eenvoudige, grijs/antraciete tegel van 60x60 cm te leggen.