Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating leggen in een tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating leggen in een tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating leggen in een tuin

Bestrating van oprit

Ik ben opzoek naar een stratenmaker die mijn oprit zou kunnen bestraten. Het gaat in totaal om 50 m2 Hiervan zou ik 40 m2 willen leggen met bs bakstenen en de overige 10 m2 willen betegelen. Zal ik hiermee geholpen kunnen worden?

Bestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in achtertuin, voortuin en zij-tuin. Samen gaat het om ongeveer 85m2. Oude bestrating incl wat beplanting moet worden afgevoerd. Het bestaat grotendeels uit zand, maar er moet nog het een en andere toegevoegd worden.

Straat vakantiehuisje dicht leggen

Vrij toegankelijke tuin waar 65 m2 bestrating moet worden aangelegd. Er ligt al zand wat nog wel wat uitgevlakt moet worden. Tegels 40x60. Oplevering er zou morgen al iemand aan de slag kunnen. Het liefst zo snel mogelijk. Kan ook op zaterdag indien gewenst.

Tuin bestraten

De tuin is 70 m2. Het gaat puur om het afrijden, leggen en trillen. Het zand en de bestrating (incl. bandjes) , daar zorg ik voor.

Tuintegels opnieuw laten leggen

De Bestaande bestrating in de tuin omdraaien en weer netjes recht leggen en nieuwe banden plaatsen en een nieuw tuinhek plaatsen de afmeting van de tuin is 5 bij 8 meter ( 40 m2)

Sierbestrating leggen in tuin 40m2

Tuin is 40m2. Wil deze graag bestraten met grote stenen. Putje wil ik verlegd hebben, ligt nu bestrating in. Antraciet beton tegels 60 x 60 . Graag offerte voor alle werkzaamheden en materiaal. Dus weghalen huidige bestrating en leggen nieuwe.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag het laten leggen van de bestrating in drie gedeeltes van de tuin. Op een nieuw gedeelte van de tuin van ca. 80m2, er ligt zand. En verder nog twee terrasjes vernieuwen (samen zo'n 25-30m2), ook daar ligt zand, maar zal er misschien iets bijgevuld moeten worden.

Sierbestrating leggen

Het gaat om ongeveer 78 m2 tuin en ik wil graag sierbestrating laten leggen. Er ligt op dit moment nog geen bestrating.

Bestrating leggen

Tuin van 6x6 meter, ophogen zo’n 10 cm en grote tegels erop onder afschot naar gemeente tuin, met harde voeg (geen zand maar zoals bij tegels binnen). Voorkant oprit ophogen zo’n 5 cm en ook grote tegels, met voeg. Wellicht doen er 2 a 3 andere buren ook mee.

Bestrating achtertuin

Ik wil graag hulp bij het laten leggen van bestrating van onze achtertuin ong. 40 vierkante meter. We hebben het oude steen en gras weggehaald en er ligt nu mooi zand in en de nieuwe stenen zijn binnengekomen. Het gaat puur om de uitvoering.