Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating leggen in achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating leggen in achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating leggen in achtertuin

Sierbestrating leggen

Achtertuin rijtjeshuis, bereikbaar via steeg. Periode jan/feb 2020 Eerste contact graag via email, daarna beslis ik zelf te bellen. Werkzaamheden: Afvoeren oude bestrating (48m2) ophogen/vlakken/inklinken zandbed Kantbanden plaatsen (21m) Nieuwe 60x60 tegels leggen (48m2). Voegen met voegmiddel dat mieren geen kans geeft zand naar boven te brengen. Dit om verzakkingen tegen te gaan.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Normale bestrating aanleggen: Keramiek tegels 60 x 60 cm (of 80 x 80 cm indien dit voordeliger is) zowel in voor- als achtertuin leggen. Achter tuin is 10 m lang en 5,70 m breed. De voortuin is 6 m breed en 1,50 m lang. In het totaal voor- en achterkant bestraten (2 terrassen en 1 pad) met ongeveer 106 tegels 60 x 60 cm. Het overige van de tuin wordt opgevuld met kunstgras. Tevens flink ophogen van de tuin en egaliseren. Er ligt nu kleigrond in welke is weggezakt. Verder is alle bestrating al verwijdert. Er is een tuinpoort aanwezig. Graag offerte met een specificatie.

Achtertuin bestraten met betontegels

Het gaat om het laten leggen van bestrating in de achtertuin. Het gaat over betonnen tegels van 60 x 60 cm. Het gaat om 55 m2. Het is een nieuwbouwtuin waar we bezig zijn met een overkapping. Er ligt al zand maar dat zou aangevuld moeten worden. Aan de zijkant is een tuinpoort. Tegels zijn al geleverd. Als het mogelijk is, graag over drie weken beginnen.

Voor- en achtertuin bestraten

Het leggen van bestrating in de voor- (30m2) en achtertuin (36m2). Beide tuinen zijn momenteel al bestraat. Graag een afspraak om op locatie een opname te doen, maar voor nu volstaat een richtprijs met als uitgangspunt: zwarte 600x600x40 (mm) tegels. Daarnaast Wil mijn buurman voor hetzelfde gedeelte hetzelfde laten doen.

Sierbestrating leggen in de voortuin

Ik wil graag u benaderen voor het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De voortuin is 15 m2 en er ligt momenteel nog bestrating in en beplanting. Deze moeten er uit en afgevoerd. Foto is een beeld van zoals ik het graag zou willen, is dus niet de werkelijke tuin. Als het mogelijk is graag alles apart specificeren op de offerte.

Sierbestrating tuin

Het betreft het laten leggen van bestrating in onze achtertuin. De tuin is 18 m2 en het gaat om ongeveer de helft. Het is een nieuwbouw tuin waar nu zand ligt.

Bestrating leggen

Ik wil graag 12 m2 bestrating laten leggen. Ik heb de stenen / klinkers al in bezit. Ik heb wel 12 meter opsluit banden nodig plus wat zand.

Bestrating achtertuin

Wij willen de achtertuin laten bestraten, het gaat om een oppervlakte van totaal ongeveer 30 m2. De oude bestrating is verwijderd. Deels nieuw tegels 20 m2, deels oude tegels 10 m2. Er moet ongeveer 2 a 3 m3 zand toegevoegd worden ivm uitbreiden bestaand terras. Graag prijs voor het leggen en zand meenemen. De tegels regelen wij zelf.

Het leggen van 60m2 bestrating en de bandjes stellen

Het is de bedoeling dat er een ruimte van 60 m2 wordt bestraat. De oude bestrating zal verwijderd zijn. De tegels gaan 6cm dik worden met afmetingen van 30 x 60, deze leveren wij zelf. Er zal her en der wel wat moeten worden opgevuld en geëgaliseerd dit mag de stratenmaker ook doen.

Bestrating leggen

Graag laten wij bestrating leggen in de achtertuin, het gaat om ongeveer 50 m2. Nu liggen er al wat tegels, zo rond de 20 m2, maar we willen dit als een geheel bestraten. Voor de rest ligt er aarde in de tuin, er waren voorheen wat planten, struiken en gras die we hebben weggehaald. Om de tegels gelijk te maken moeten de huidige tegels weggehaald worden, waarna het wordt opgehoogd en daarna graag opnieuw betegelen. De tegels die er nu liggen kunnen door de vakman weggehaald worden, dit kunnen wij eventueel zelf ook doen. Bestaande tegels kunnen van ons gebruikt worden, de rest moet erbij gekocht worden, dit kunnen wij zelf. We kunnen zand regelen, maar dit kan in overleg.