Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating leggen

Bestrating in tuin

Het opnieuw bestraten van de achtertuin na een aanbouw. De huidige tegels halen wij er zelf uit en leggen we omgekeerd opgestapeld klaar. De opdracht is het aanstampen van het zand en opnieuw leggen van stenen zodat de beste kant boven ligt, hergebruik oude tegels. In het midden komt een vlak van natuursteen, deze zijn nieuw. De totale oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Stoeptegels leggen als tijdelijke bestrating

Bestraten (tijdelijk - 1 jaar) van ongeveer 50-60 m2.

Bestrating leggen in de achtertuin

Het laten leggen van beton tegels in de achtertuin. Grond moet eerst geëgaliseerd worden. Daarna ophoogzand daarna de tegels voor ongeveer 25 m2.

Bestrating voortuin

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. Nu betonnen tegels. Afmeting voortuin ongeveer 5x4 meter. Graag offerte voor het complete plaatje, incl. huidige tegels verwijderen en leveren van tegels.

Bestrating opnieuw leggen

Het gaat om een oprit met 50 m2 klinkers, hier en daar wat ophogen en dan de stenen hergebruiken. Ondergrond is dus ook al zand. Graag een offerte.

Terras bestraten

Ondergrond is zwarte grond en erg ongelijk. Egaliseren met straatzand, bestrating leggen en invegen. Oppervlakte is +- 40 m2.

Bestrating opnieuw leggen in volkstuin

Het betreft een volkstuin (geen elektriciteit) en moeizaam toegankelijk. Het is een tuin van zo een 250m2. Een deel hiervan is betegeld. Ik schat zo een 50m2 tegels moet opnieuw worden gelegd. De tegels zijn verzakt en zullen moeten worden opgehoogd.

Bestrating en vlonders aanleggen in tuin

Het aanleggen van bestrating in de achtertuin. Het betreft ongeveer 18m2. De huidige bestrating kunnen we er zelf uithalen dus er moet dan baan getrokken worden en worden bestraat. We zouden ook graag ongeveer 18 m2 vlonders willen laten leggen als dat mogelijk is. De tegels verzorgen wij zelf.

Slecht gelegd terras goed leggen

Ik zoek een stratenmaker die 2 terrassen in mijn achtertuin goed kan leggen. Afgelopen zaterdag is bij mij bestrating gelegd, mix van dikformaat met 2 terrassen. Een van 4 bij 4 meter en een van 4 bij 9 meter. Dit is gelegd met 60 bij 60 cm tegels. Op t oog ziet t er leuk uit maar elke tegel zit los, ligt scheef, terrassen golven en liggen niet afgewaterd naar tuin. Ik zoek een partij die dit voor mij kan herstellen.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van nieuwe keramische bestrating (50m2). Graag een offerte incl. en excl. de materialen.