Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating erf vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating erf vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating erf vervangen

Bestrating erf vervangen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn oprit, totaaloppervlak 730 m², kan bestraten. Nu ligt er (gebroken) puin, dit dient verwijdert te worden. De eerste 73m (2.65 breed, dus 195 m² totaal) dienen met grind opgevuld te worden, de resterende 540 m² met betontegel.

Erf bestrating aanbrengen

Op het erf is nu grind aanwezig. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er stenen klinkers gelegd worden. De oppervlakte is 400 m2.

Bestrating H-pro leveren en aanleggen

Gaat om afvoeren en herbestraten verontreinigde H-pro stenen op erf dat bestraat is met H-pro stenen. Afvoeren 30 m2. Nieuw leveren en bestraten 30 m2. Openbreken en herstellen (in combinatie met bestaand) 50m2.

Erfbestrating leggen

Het gaat om het maken van een erf bestrating. Betreft nieuwbouwhuis. Na oprit moet bestrating komen langs huis en voor schuur. Afmeting: 15 meter x 20 meter (300 m2). Incl. Voorbereiding ondergrond/zand. Type steen: waaltjes

Erf van boerderij bestraten

In totaal een, reeds met puin verharde oppervlakte van ongeveer 140 m2, rond het huis bestraten met waaltjes of een vergelijkende steen. Er rijden regelmatig trekkers en zware machines over het erf. Wij wonen in de beemster waar wateroverlast een groot probleem is op het erf. Een goed afwatering is daarom essentieel. De boerderij is van 1895, belangrijk vinden wij een bestrating die past bij deze periode. Separaat zou ik willen weten wat alleen de oprit van 90 m2, met puin verharde oppervlakte, zou kosten.

Erfbestrating aanbrengen

Ik wil graag erf bestrating aan laten brengen. Het gaat om betonklinkers, ongeveer 150 m2. Er ligt nu gebroken puin onder, maar het is wel een vaste bodem. Er moet dus wel een laagje zand over. Ik wil graag dat de vakman alle materialen levert.

Bestrating aanleggen en heraanleggen

Ik wil graag het gedeelde pad met de buren opnieuw laten leggen met dezelfde tegels. Onze buurvrouw heeft het laten leggen tijdens onze vakantie en het ziet er niet uit. Deze opdracht is in overleg met desbetreffende buurvrouw. het gaat om ongeveer 5 x 2 meter te leggen in een rechthoek. Daarnaast op ons erf 5 x 2 meter in een rechthoek grindtegels vervangen door dezelfde tegels als het gedeelde pad (dit sluit namelijk aan). En nog een keer 1.5 x 1.5 meter in een vierkant bij het begin van onze voortuin grindtegels vervangen door zelfde tegels als gedeelde pad dit (sluit ook aan). Eventueel ook "garagepad" grindtegels vervangen door nog te kiezen grijze tegel, maar dat dan apart en eventueel later.

Erf en oprit bestraten

Verwijderen huidige bestrating, stoeptegels en asfalt en een stuk beton. Ondergrond realiseren, afwatering realiseren, leggen van de stenen. Waarschijnlijk waaltjes maar dat is nog niet zeker. Oppervlakte zal gemeten moeten worden ongeveer tussen de 200 en 250 m2

Bestrating op het erf aanleggen

Erf bestrating van 80m2. Goedkope erf bestrating. Daarbij een klein stuk van 3 bij 6 grond verwijderen van 30 cm hoog enkele struiken/ beplanting.

Herstraten van de inrit en het erf

Ik wil graag een deel van de inrit en het erf laten herstraten. Totaal ongeveer 300 m2. Ook het opnieuw zetten van de banden, totaal 90 stuks. Voorkeur bestrating: Betonklinkers. Eventueel vulzand kan ik zelf regelen. Rondom is er voldoende werkruimte.