Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating decor tv programma? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating decor tv programma. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating decor tv programma

Bestrating decor tv-programma

Momenteel ben ik bezig met het realiseren van een decor voor een nieuwe kindertelevisieserie. In dit decor moet een stoep worden aangelegd. Dat willen we graag door een stratenmaker laten doen. Het gaat om de roodkleurige tegels in de afbeelding(dit ontwerp is nog niet helemaal definitief). We hebben te maken met een egale betonnen ondergrond. Ons idee is dat de decorbouwer een frame creëert als een soort stoeprand waarin zand gestort kan worden. De tegels kunnen daar dan in worden gelegd zodat ze aan de zijkant niet kunnen verplaatsen. Is het mogelijk een prijsindicatie (liefst per m2) te ontvangen voor zowel klinkers als vierkante betonnen stoeptegels. Zonder sierpatroon, in rechte banen. De tegels en het zand leveren we zelf aan. Het gaat om ongeveer 45 m2 stoep.

Terras bestraten

Hello. Sorry in advance to write in English but my Dutch is not very good. I would like to know if you have also a service to place exterior tiles (car parking in front of the house), and if so, what are the conditions. The terrass is 5x6m (30m2) and the tiles that i would like to place are the Decor tuintegel Queens dark dessert 30 x 20cm. Thank you in advance for your time. Ik spreek Engels want mijn Nederlands is niet erg goed. Ik zou graag tegels laten plaatsen (parkeerplaats aan de voorkant van het huis). De oude bestrating eruit halen en nieuwe leggen. Het terras is 5x6 meter (30m2) en de tegels die ik zou willen plaatsen zijn de Decor tuintegel Queens dessert donker 30 x 20 cm. Als die voldoen aan de eis om erop te kunnen parkeren. Dank u bij voorbaat voor uw tijd.

Achtertuin herbestraten

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant 55m2 bestrating (COTSWOLD CREAM 61x61x3.5CM) verwijderen en op pallet direct buiten de tuin plaatsen (worden opgehaald). Daarna dient er 55m2 aan nieuwe bestrating(60X60X6 DECOR ANTIQUE NIMES) gelegd te worden. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 120629-000025 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.