Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating bij chalet leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating bij chalet leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating bij chalet leggen

Bestrating bij chalet leggen

Het gaat om 60 x 60 x 4 cm² tegels Meliton light van de Vliert. Er moet 85 m² gelegd worden. Momenteel liggen er 30 x 30 cm² tegels, die ik er zelf uit zal halen. Er is een schets aanwezig.

Buiten tegelen

Bestrating werkzaamheden naast mijn chalet in Voorthuizen. Betegelen van plus minus 43 m2 met een grijs zwarte tegels 60 x 60 x 4 en 19 meter opsluitbanden en 5 kuub opvulzand en materiaal leveren. Graag goede prijs.

Bestrating plaatsen bij chalet

Bij ons chalet op een recreatiepark wordt een blokhut vervangen. Wij willen dan direct de bestrating laten aanpassen. Aan de voorzijde moet er een looppad met sierbestrating worden gelegd van 4 x 1,5 meter met opsluitband. Aan de achterzijde moet er 16 m2 grindtegels worden geplaatst, maat 40 x 60 x 5 cm. Aan de achterzijde moet er onder een afdak 21 m2 grindtegels worden geplaatst met diezelfde maat. Aan de zijkant moet er onder een luifel 12 m2 sierstraatwerk worden geplaatst. Het sierstraatwerk heeft de maat 20 x 20 cm. Alle materialen inclusief zand zijn aanwezig. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de arbeidskosten.

Tuin en oprit bestraten bij vakantiechalet

Wij gaan half november een vakantiechalet laten verplaatsen op een vakantiepark. Wij willen de bestrating bij het chalet ook laten "verhuizen". Wij willen graag in de week van 10 tot 17 oktober ter plaatse met een stratenmaker de volgende werkzaamheden bespreken. Tuinterras bestrating 3,5 x 3,5 m1 met betontegels 0,5 x 0,5 m1 en sluitbandjes; langs de stacaravan dezelfde tegels en sluitbandjes 1,5 x 10 m1 met een uitsparing van 0,5 x 2,5 m1 aan een kant; oprit met dezelfde tegels ca. 15 m². (Totaal ca. 45 m²) Sommige tegels moeten worden aangepast. Tuintegels een sluitbandjes zijn aanwezig op de huidige locatie. Ze kunnen door ons worden meegenomen. Graag ontvangen wij ook een offerte voor het opnemen en verplaatsen naar de nieuwe locatie (hetzelfde park). Er is een situatietekening beschikbaar.

Bestrating bij een chalet aanleggen

Wij hebben een chalet op een recreatiepark. Wij willen om ons chalet heen alles laten bestraten.

Bestrating leggen rond een chalet

Wij gaan een chalet van 10 x 4 meter laten plaatsen, in de gemeente Oostburg. Bij een lange en twee korte zijde moet een strook van 90 cm breed bestraat worden plus een terras van 4 x 4 meter. Op welke prijs moet ik rekenen excl. bestrating ? Woensdag is de levering van het chalet, dan is het nog niet geplaatst. Graag een offerte inclusief en exclusief materiaal. Nog geen keus gemaakt in bestrating, waarschijnlijk een gewone betonklinker.