Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating aan laten brengen

Nieuwe oprit aanleggen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude beton klinkers, het op gelijk niveau brengen van de bestrating met de stoep en het leggen van gebakken Waaltjes. De oprit is 10 bij 3.50 meter en er zal een stuk van 8 m2 bij de voordeur gelegd moeten worden.

Sierbestrating aanleggen

Ik heb een achtertuin met een gedeelte waar twee verschillende maten klinkers liggen en 9 m² gras. Daar moet sierbestrating komen. De oude bestrating haal ik er zelf uit en zal het ook zelf afvoeren. De totale grootte aan aan te brengen sierbestrating is 25 m². Wat gaat me dat kosten? Er zijn twee poorten waar kan een minigraver doorheen kan.

Bestrating aan laten brengen

Het leggen van 300 tegels van 60 x 60 cm en 24 trottoir banden van 100 x 20 x 6 cm. Het gaat om ongeveer 110 m2. Zand is geplaatst en alle materialen zijn op de locatie aanwezig. Het betreft een hoekwoning en de tuin is goed toegankelijk.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de huidige tuin op hoogte brengen, drainage aanleggen en borders aanvullen. Tevens met palissades de borders afbakenen. Het perceel is 24 meter lang 8.70 meter breed. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 66.5 m2. De tuin zelf is ongeveer 142 m2. Er is veel bestrating en een beetje groen, dit wil ik graag laten ophogen. Een deel van de achtertuin is een vlonder (4 bij 4 meter), dit hoeft niet opgehoogd te worden.

Bestrating aan laten brengen

Wij hebben een oprit waarvan een deel bij de achtertuin wordt getrokken. De werkzaamheden betreffen de afvoer van grind en puin (oppervlakte 12 m2) en het egaliseren en bestraten van diezelfde 12 m2. Graag ontvang ik een offerte daarvan en een offerte van hetzelfde werk maar dan voor 17 meter in de lengte en 3 meter in de breedte. Aan de voorkant zit nog een klein stuk van een halve meter breed bij 2 meter lang. In totaal 52 a 53 m2 in totaal. Wij willen graag van die rood/paars-achtige klinkers willen. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken?

Sierbestrating aan laten brengen

Onze tuin is ongeveer 70 m2 een stuk gras en een stuk bestrating wou zouden overal bestrating willen hebben zwarte trommelstenen Mijn man is zelf stratenmaker geweest dus wil uiteraard zelf mee helpen.

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren en deels straten

Bij ons nieuwbouwhuis in Schoonhoven willen we graag rondom het huis grond aanbrengen en vervolgens overtollige grond weg laten halen. Daarnaast willen we de kosten in kaart brengen van het aanbrengen van bestrating in de vorm van zelf aangeleverde tegels op de kavel. Wellicht ook het toevoegen van rollen gras in een groot deel van de tuin zou tot de werkzaamheden kunnen behoren. Het gaat om ongeveer 200 vierkante meter.

Achtertuin leeghalen en aanleggen

Graag wil ik de achtertuin laten leeghalen en opnieuw aanleggen. De oude bestrating verwijderen, het gras weghalen, één plantenbak aanleggen van 1.70 x 1.70 meter. Voor het overige bestrating, ook naast de schuur. De schuur is zelfbouw van ongeveer 3 x 3 meter. Om verzakking te voorkomen, zijn er onder de schuur houten paaltjes in de grond geslagen, onder de hoekpunten van de hardhouten tuintegels waar de schuur ook op rust. Die tuintegels steken aan alle kanten onder de schuur uit. De stukjes die uitsteken kunnen mogelijk worden vervangen door tegels. Er moet dan wel iets slims gebeuren met de randen. De totale lengte van de tuin is 10.90 meter, de totale breedte 5.40 meter. Is het mogelijk dat er iemand komt kijken om een offerte uit te brengen? Dit omdat vooral naast en achter de schuur er misschien een oplossing aangedragen moet worden. De bestelling van de juiste hoeveelheid sierbestrating is daar ook van afhankelijk. Voor de rest is er een overdekte plek waar drie fietsen gestald zijn. Mijn vrouw vindt die plek vreselijk lelijk en wil het vervangen door een echte stalling. Het gaat er om dat drie fietsen droog staan en dat er een steuntje is, zodat ze niet omvallen. Niet op basis van een wielklem die de fiets beschadigt.

Verharding en bestrating in de brandgang vernieuwen

Wij hebben bij zware of langdurige regen, grote plassen water in de brandgang en we willen hier vanaf. De regenwaterafvoer van de schuren (12 stuks) zijn ondergronds afgescheurd en de oude pijp die daar ligt is inmiddels verstopt en onbruikbaar. Ons idee is alle bestrating en betonplaten eruit te halen. En de hele gang uitgraven tot gewenste hoogte om daarna een waterdoorlatende verharding aan te brengen en dicht te laten straten met speciale aquaflow klinkers. De regen pijpen zouden dan bovengronds blijven, maar dat zou de waterdoorlatende bestrating en verharding wel aan moeten kunnen. Maten: - Lengte brandgang: 39-40 meter. - Breedte brandgang: 2 meter. - Oppervlakte brandgang: 78-80 m2. - Oppervlakte van 12 schuurdaken: 118 m2 (regenwaterberekening). De hele wijk gaat opnieuw gedaan worden maar we willen gelijk de brandgang mee nemen. We zijn benieuwd naar de aannemer van de gemeente, wie weet dat die het voor een leuk prijsje kan doen maar dit is niet duidelijk nog. Dit is vooral informatief bedoeld. Het liefst in september/oktober als de gehele wijk wordt gedaan.

Oprit laten bestraten

Laten bestraten van de voortuin van een nieuwbouw 2 onder 1 kap woning. Kopen van Waaltjes 2x 40 m2 (voor ons en de buren). Afgraven grond + brengen zand en leggen van puin onder de oprit. Dit samen met dat van de buren. In totaal dus 80 m2 grond wegbrengen en zand +puin voor terug plaatsen + leggen bestrating. Graag een globale prijs indicatie per mail. Als het acceptabel is zullen we verder in contact komen om details te bespreken.