Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Parkeerterrein bestraten nieuwbouw

Ik zoek een stratenmaker die bij een toekomstig bedrijfspand ongeveer 600 m2 aan bestrating kan realiseren. Dit moet gebeuren met zware betonklinkers. De straat dient bestendig te zijn tegen groot verkeer. De ondergrond is zand en hoeft waarschijnlijk niet geëgaliseerd te worden.

Bestrating leggen bij bedrijfspand

Het betreft ongeveer 1000 m2 bestrating. Het bedrijfspand dient nog gebouwd te worden, maar wij zijn ons nu al aan het oriënteren. Wij zouden graag een prijsindicatie willen van de totale kosten (inclusief materiaal en manuren). Er zit nu wel iets van verharding in de grond, ik weet niet of dit van te voren ook verwijderd moet worden of dat er overheen gelegd kan worden?

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Ik wil rond de 3500 m2 bestrating rondom een bedrijfspand laten aanleggen. Het pand moet nog gebouwd worden.

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Het opnieuw laten leggen van de bestrating aan de voorzijde van ons bedrijfspand. De bestrating moet worden verwijderd, dan de oppervlakte opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De oppervlakte is 255 m2 groot.

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Wij willen bij ons bedrijfspand struiken en een groenstrook laten verwijderen. Daarna willen we ongeveer 340 m² klinkerbestrating laten plaatsen. Het gaat om een klus aan de straatzijde van ons pand, die goed bereikbaar is. We willen dit in december laten verzorgen. We ontvangen graag uw offerte. We stellen het op prijs als u de klus hier met ons komt bespreken.

Gras vervangen door trottoirtegels bij een bedrijfspand

Wij hebben bij ons bedrijfspand een stukje gras, dat wij graag op korte termijn laten vervangen door bestrating. Het is een stuk van 400 x 183 cm. We willen er tegels van 30 x 30 cm op laten plaatsen. Het is de bedoeling dat wij daar heliumtanks op kunnen zetten voor het opblazen van ballonnen. Er is wat haast met deze klus. We zoeken een vakman die hier snel aan de slag kan.

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Ik ben opzoek naar een bedrijf die de volledige bestrating bij mijn nog te openen bedrijfspand wil aannemen. Het betreft hier een garage bedrijf voor o.a. campers (dus industrieel gebruik). Er wordt op dit moment een bedrijfspand gebouwd, dat rond oktober zal worden opgeleverd, waarna er zo snel mogelijk moet worden bestraat. Uiteraard moet de grond eerst nog klaar worden gemaakt voor bestrating. Het betreft een oppervlak van een 1280 m2.

Bestrating en herbestrating bij een bedrijfspand

Ik wil de bestaande bestrating laten vervangen voor en naast een schuur van onze bloemenkwekerij. Er wordt daar gedeeltelijk met de auto over gereden. Het gaat om een stuk van 60 meter waar we tegels van 50 x 50 cm op willen en een stuk van 120 meter waar tegels van 30 x 30 x 8 cm op moeten. Ook willen we 20 meter banden als afscheiding naar de kwekerij. Het gaat voor een deel om herbestrating, dat moet hier even worden bekeken. Er ligt al een vrachtwagenlading met ophoogzand. De leverancier daarvan zit om de hoek van onze kwekerij, dus als er tekort is, kan dit snel worden aangeleverd. De tegels laten we in overleg leveren door de stratenmaker. We ontvangen graag uw offerte.

Parkeerplaats opnieuw bestraten

Bij ons bedrijfspand willen wij de parkeerplaats opnieuw laten bestraten met de huidige bestrating. Er kunnen 7 auto's geparkeerd worden en er loopt nog een stuk omheen. Daarbij willen wij ook graag het pad van de parkeerplaats naar het pand opnieuw laten bestraten. Hier staat een grote boom waarvan de boomwortels de tegels opdrukken, de wortels zullen weg gefreest moeten worden waarna er opnieuw bestraat kan worden.

Bestrating herbestraten bij een bedrijfspand

De bestrating voor de 2 overhead deuren bij ons bedrijfspand die zijn verzakt. Het gaat om ongeveer 6 bij 1 a 2 meter opnieuw te bestraten en op te hogen.