Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating in de voor en achtertuin realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating in de voor en achtertuin realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating in de voor en achtertuin realiseren

Bestrating aanleggen

Achtertuin gedeeltelijk bestraten, ongeveer 15m2. Er ligt nu zand in

Bestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in achtertuin, voortuin en zij-tuin. Samen gaat het om ongeveer 85m2. Oude bestrating incl wat beplanting moet worden afgevoerd. Het bestaat grotendeels uit zand, maar er moet nog het een en andere toegevoegd worden.

Betonbandjes en straatwerk leveren en plaatsen waar eerst een vijver zat

Op de plaats waar de vijver zat moet de bestrating aangepast worden, verder moeten er beton klinkers grijs geleverd worden. Het stukje is ongeveer 8 m2. Omdat in de achtertuin de vijver is weg gehaald moet het straatwerk worden aangepast , de vijver als al dicht gestort, verder moeten en betonnen paaltjes worden geplaatst. Aangezien ik zelf de handicap parkinson heb zie ik de klus zelf niet zitten.

Bestrating en betegelen terras en voortuin

Graag wil ik de voortuin laten bestraten .. recentelijk grote boom laten weghalen en wortels moeten nog verwijderd worden.. tevens wil ik nieuwe tegels in de achtertuin. Achtertuin >40 m2 Voortuin > 30 m2 Inclusief afvoeren van de liggende tegels.

Voortuin bestraten

Onze voortuin moet worden bestraat, het gaat om 12 m2. Hij is verzakt dus egaliseren en bestraten. De achtertuin: momenteel wordt een aanbouw geplaatst, om de tuin goed toegankelijk te houden hebben we voor nu in elk geval 1,5 tot 2m2 bestrating nodig. Verdere ontwerp komt in de lente. Gaat dus om totaal 13,5 of 14 m2 bestrating met zand en tegels reeds aanwezig. Het liefst zsm, de voortuin ligt namelijk al open.

Achtertuin laten bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor de bestrating van de achtertuin van ongeveer 32 m2. Er liggen nu nog stoeptegels van 30 x 30 cm. Inclusief ophogen.

Bestrating achtertuin

Ik wil graag hulp bij het laten leggen van bestrating van onze achtertuin ong. 40 vierkante meter. We hebben het oude steen en gras weggehaald en er ligt nu mooi zand in en de nieuwe stenen zijn binnengekomen. Het gaat puur om de uitvoering.

Bestrating leggen 80m2

Ons plan is het laten leggen van 80 m2 bestrating in de achtertuin + 20 m opsluitbanden. Het zandbed al aanwezig, zal nog wel waterpas moeten worden gemaakt, de tegels zijn ook aanwezig, de tegels zijn 60 cm bij 60 cm en 4 cm dik.

Achtertuin bestraten

Wij willen onze achtertuin laten bestraten volgens het ontwerp wat bij deze email zit. Ongeveer 45m2 aan bestrating waarbij geel zand ook nodig is. Het oppervlakte onderin van 441 bij 606 is reeds betegeld met de tegels als op de bijgevoegde foto, de onderkant is waar onze schuifpui is. De twee andere vlakken waar hetzelfde patroon is ingetekend (linksboven en rechtsmidden) willen we met liefst dezelfde maar anders ongeveer dezelfde steen bestraat hebben. Het grijze gemarkeerde gedeelte willen we bestraat hebben met een meer donkere tegel of kleinere stenen/klinkers, we weten nog niet precies wat. De tuin loopt nu wat af naar het terras van 441 bij 606, dit willen we veranderen zodat het afloopt naar op de tekening naar boven, dus richting de poort bovenin op het boveneinde van het donkergrijze pad. We zijn benieuwd of u ons kunt helpen, en zo ja:- Wanneer zou u dit op z'n vroegste kunnen uitvoeren?- Moeten we de tegels zelf uitzoeken of heeft u deze ook?- Wat zijn de prijzen van:  - de tegels?  - het leggen?  - het zand uitgraven, afvoeren en geel zand leggen?

Bestrating achtertuin

Het betreft een achtertuin van 4,8m bij 4,8m. Waar we ongeveer een strook van 1 bij 4,8m als border willen maken. Dit mede doordat de fundering van de schutting daar wat hoger is. Dus willen we daar een border maken. Rest van de tuin netjes bestraten. Om de ondergrond glad te maken, zal er nog wat puin uitgehaald moeten worden. Dit is niet heel veel, maar wel wat.