Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating opnieuw aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating opnieuw aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating opnieuw aanleggen

Bestrating aanleggen in bedrijfshal

Ik wil graag een offerte voor het maken van bestrating voor een oppervlak van 2900 m2. Dit moet stevig genoeg zijn zodat er een vrachtauto overheen zou kunnen rijden.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Ik wil de bestrating laten aanleggen in mijn achtertuin. Het gaat om een oppervlak van 20 m2. De beplanting moet verwijderd worden en er moet geëgaliseerd worden.

Tuin bestraten

Gewone bestrating aanleggen, zitten te denken aan tegels van ongeveer 60 x 60 cm. De tuin is ongeveer 45 m2 er moet wel wat zand uit gehaald worden en vervolgens geel zand gestort. Locatie is god bereikbaar.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Bestrating aanleggen in achtertuin van ongeveer 8 x 5,40 meter, met achterom, is nu voor 70 % al bestraat maar wil het geheel opnieuw. Gedeelte moet dus geëgaliseerd worden.

Bestrating in achtertuin aanleggen

De oude tuin is betegeld en gedeeltelijk met gras en planten. Grondwerk 3 m2 afvoer oude bestrating, 5 m2 grond uitgraven en afvoeren, 1 m2 beplanting uitgraven, 4 m2 zand aanleveren. 44 m2 bestraten en rondom opsluitband aanleggen.

Bestrating op de camping aanleggen

Ongeveer 65 m2 er ligt nu gras zo goedkoop mogelijk en een losse offerte voor ongeveer 20 m2 spec. Rubberen tegels

Bestrating aanleggen in de tuin

Tuinpad is circa 7m2. Bestaande uit 3 terrassen waarvan 15m2, 5 m2, 6m2. Leggen van bestrating en opsluitbanden.

Bestrating in achtertuin aanleggen

Het laten leggen van bestrating in de achtertuin. Ongeveer 29 vierkante meters. Geen patronen. Oude tegels moeten worden verwijderd (10 m2).

Schellevis Carbon betontegels leggen

Wij willen graag een offerte voor het aanleggen van bestrating rondom onze woning. Het betreft zo'n 200 m2 aan bestrating. We willen dit graag met betontegels van 100 x 100 van Schellevis, kleur Carbon. Aan de voorzijde een oprit. Het overige deel wordt terras of paden. Bijgevoegd een foto met de afmetingen.

Bestrating aanleggen

Bestrating aanleggen. 52m2 tegels 20x30 tegels. Oude bestrating is er al uitgehaald. Van de 52m2 dient er nog 20m2 gazon uitgegraven te worden.