Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestrating aanleggen voortuin en achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestrating aanleggen voortuin en achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestrating aanleggen voortuin en achtertuin

Oprit laten aanleggen

Graag ontvang ik offerte voor bestrating van oprit, lengte 80meter, 5 m breed, met aansluiting aan de straat (buitengebied) uitgevoerd in betonklinkers met opsluitband. Momenteel is dit zandgrond.

350m2 bestrating aanleggen bij paarden manege

Wij hebben 350 2m stenen 6 cm dik en 30+60 Wij willen graag na volgende week beginnen Steen worden de zand opgelegd snel mogelijke wij willen een vrijblijvende offerte en op mogelijke kunnen beginnen let op moet meer mensen zijn En proberen in vijf werkdagen klaar te maken als meer dan vijf daarbij moet eventjes samen overleggen

Bestrating aanleggen tuin

Laten leggen van betontegels 50x50cm, ca 95m2. Momenteel ligt er zand in de tuin. De tegels zijn al aanwezig.

Tuinbestrating aanleggen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het bestraten van mijn tuin. Ik geef hieronder wat meer informatie. De tuin heeft een oppervlakte van +/- 50 m2 (9,90x4,80). De tuin is vierkant en heeft geen ronde hoeken. De tegels die gebruikt gaan worden is een wildverband 6 cm tegel voor de gehele tuin. Er bevindt zich een open overkapping in de tuin, waarvan 6 palen in de grond zitten. Hier moeten de tegels op maat gezaagd worden. Optioneel: Een plantenbak van 3,6m x 0,6m, die aansluit op de bestrating. (Lijm e.d. kan ik zelf halen). De tuin wordt verhoogd met zand, deze verdeel ik zelf in de tuin. Het enige wat er dan nog overblijft is het aantrillen/uitvlakken en leggen. De stenen zelf zullen aanwezig zijn in de tuin en er hoeft niets verplaatst te worden. Ik hoop dat ik zo voldoende informatie heb gegeven.

Oprit grind aanleggen 150m2 en bestrating 50m2

- oprit van circa 160 m2 grind, op dit moment is er een stenen oprit, de stenen eruit, breeder. Fijn grind, daarlangs wil ik roestvrijstalen opsluitbandjes. - extra bestrating +- 50m2, die tegels bestel ik zelf betontegels van 1 x 1 komen hier terecht. Op beide plekken moet de huidige bestrating / gras worden weggehaald, uitgegraven / opgehoogd / geegaliseerd.

Bestrating aanleggen van keramiek tegels (50m2)

Hoe veel kost bestrating aanleggen van keramiek tegels 60x60x2. Tuin is 50 m2.

Tuin bestrating aanleggen

Huidige tuin bestrating weg , zand voor de nieuwe tegels egaliseren, tuin bestrating ong 50m2 volgen bijlage met nieuwe 60x60x4 tegels , zetten nieuwe opsluitband rond boom plekken een tuin perimeter (waar het nodig is) aan

Voortuin nieuwe tegels plaatsen

Type klus: Bestrating aanleggen Soort werkzaamheden: Bestrating leggen, Huidige bestrating verwijderen Geschatte oppervlakte (m²): 14 Locatie van bestrating: Tuin of Patio, Looppad of stoep Toegang tot gebied waar bestrating moet komen: Vrij toegankelijk Soort materiaal: Tegels Huidige oppervlak: Oude bestrating Aanvullende informatie: Woning voor is goed berijkbaar. Voorkant woning looppad en voor het raam opgehoogd worden met nieuwe tegels 40/40 of 60/60 plus een band als afscheiding tussen de buren en alle banden voortuin vernieuwen In verband leeftijd moeilijk uit deur voor stappen ZO snel mogelijk laten leggen. We weten dat het overal druk is. Oude stenen willen we graag afgevoerd hebben Als we tevreden zijn willen we later dit jaar ook de achtertuin nieuwe tegels hebben.

sier bestrating aanleggen achtertuin

Het gaat er om een sier bestrating te laten aanleggen in de achtertuin 30m2 oude tegels haal ik er zelf uit en de nieuwe tegels heb ik al. de tuin komt ook 10 cm lager te liggen dit graaf ik zelf af

Bestrating aanleggen

Achtertuin gedeeltelijk bestraten, ongeveer 15m2. Er ligt nu zand in

Partners

Partners van Casius