Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten en tuinpoort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten en tuinpoort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten en tuinpoort plaatsen

Bestraten en tuinpoort plaatsen

Ik zoek een hovenier voor het leggen van tegels (60x60x4 cm) en opsluitbanden (6x30x100 cm) in een tuin van 62m² (515x1600 cm). Tevens moet er een tuinpoort geplaatst worden. Wellicht moet het zand ook nog geëgaliseerd worden.

Tuin egaliseren, bestraten en schuttingen plaatsen

Ik wil onze achtertuin van ongeveer 12 x 5 meter laten leeghalen, egaliseren en bestraten met grote stenen van 1 m². Er is nu voor een deel gras, voor een deel grind en een houten vlonderterras. Ook wil ik aan beide zijden een schutting laten maken met een tuinpoort van 180 cm hoog. Ik laat de tuin hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Er mag daarin een prijs worden opgenomen voor zowel een geheel houten schutting als voor een hout-met-beton schutting.

Tuin afgraven, opvullen, egaliseren en straten

Een deel van mijn tuin, ongeveer 23 m2, afgraven en opvullen met zand. Bestraten wil ik ook, maar weet nog niet wat precies, denk aan 60 bij 60 centimeter tegels. De overige 20 m2, bestaande uit 2 delen, egaliseren. De tuinpoort is 101 cm breed en ligt aan een parkeerterrein.

Voortuin ophogen en tegels leggen

Ik wil mijn voortuin opnieuw laten ophogen en de plaats waar een schuurtje en plantenbak hebben gestaan met dezelfde tegels (Toscana Terracotta gevlamd, 40x60x4,7) laten bestraten. Afmetingen; tuinpad 845x130 terras 550x320 waarvan 230x320 opnieuw bestraat moet worden + 7 tegels aan de zijkant. Afhankelijk van de prijs tuinpoort (hout aanwezig) en schuttingen (aan te schaffen) plaatsen. Er zullen ook deels stenen geleverd moeten worden.

Terras leggen

Het bestraten van een terras en pad naar de tuinpoort. Tegels leveren we zelf aan. Standaardterras en pad van 1 meter breed. Aantal m2 weet ik niet precies.