Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten voor een tuinhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten voor een tuinhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten voor een tuinhuis

Bestraten voor een tuinhuis

Bestaande tuin, oppervlakte van 5 x 3 meter. Moet bestrating komen voor een tuinhuis. Belangrijk is dat de opsluitbanden minimaal 10 cm dik zijn. De tegels of klinkers graag een goedkopere oplossing. Materialen voor de vakman, inclusief zand en dergelijke. Ik doe zelf het voorwerk. Inclusief afvoeren van overige materialen.

Tuin deels bestraten voor het plaatsen van een tuinhuis

In de achtertuin gaan wij een tuinhuis plaatsen. Hiervoor dient er een deel uitgegraven te worden, geëgaliseerd en aangetrild. Daarna dient er bestraat te worden met een nader overeengekomen steen. De oppervlakte is ongeveer 24 m2 en goed bereikbaar.

Bestrating leggen voor tuinhuis

We willen graag 10 x 4 meter in achtertuin laten bestraten met antraciet betontegel 50 x 50 x 5 cm. We zullen zelf zorgen dat ruimte vrij is van obstakels en bestaande bestrating. De tuin is goed te bereiken via de zijkant van de tuin. Hierna zullen wij zelf een tuinhuisje gaan plaatsen op de bestrating.

Tuin bestraten met waaltjes en ondervloer voor tuinhuis leggen

Onze tuin is reeds betegeld. We willen het veranderen naar waaltjes, 34 m2. Helemaal achterin komt een tuinhuis, waar een stevige ondergrond voor gelegd mag worden: 10 m2 beton storten? Of rondom betonbanden en opvullen met stoeptegels 30 x 30 cm. Graag passend advies.

Oprit en vloer blokhut bestraten

Het bestraten van de oprit ( 5x3) en pad 4x1. 5 en fundering ( bestrating) waar blokhut op komt te staan ( 2. 5x3. 00). Op de oprit ligt nu grind op het pad liggen nu betontegels het vlak voor het tuinhuis is zwarte grond.

Tuin egaliseren en (her)bestraten

Achtertuin egaliseren, tuinhuis verwijderen, overkapping voor zithoekje leveren en plaatsen. Maten ongeveer tuin 30 m, breedte 15 m. Ik wil eerst een prijsindicatie voordat ik een echte offerte (met maten en specificaties) aan wil vragen. Via een poort van ongeveer 1 meter kan men naar achter.

Bestraten van de achtertuin

Het bestraten van onze achtertuin, 66 m2, met 60 x 60 cm tegels antraciet. De tuin is leeg, er moet nog wel een laag zand worden aangebracht. We willen graag voegmortel zodat er geen groen tussen de tegels groeit. Een gedeelte moet echt waterpas zijn in verband met het plaatsen tuinhuis en overkapping.

Terras aanleggen met nieuwe klinkers

Het bestraten van 160 m2 met betonklinkers (MBI Geocolor excellent) inclusief circa 70 meter opsluitband. Circa 60 m2 is reeds bestraat, hier alleen nieuwe betonklinkers. De rest is niet bestraat en moet ook ontgraven worden. De grond kan op eigen perceel verwerkt worden. Er zitten deels nog wortels van struiken in die er uit moeten. Voor circa 60 m2 moet er ook een fundament van korrelmix onder in verband met de toekomstige plaatsing van een tuinhuis. De terrasvlakken in elleboogverband, paden en cirkel in strekverband. Een minigraver kan via een talud in de tuin komen. De materialen kunnen met kraan van een vrachtwagen bovenop het talud geplaatst worden.

Tuin egaliseren en bestraten

Een oppervlakte van 28 m² egaliseren en bestraten (gewenste steen is een Tumbelton 20×30 cm, kleur coal) waarop later een tuinhuis wordt geplaatst.

Tuintegels in een tuinhuis met overkapping leggen

In een tuinhuisje met overkapping dienen er betonnen tegels gelegd te worden. Het tuinhuisje is 3 x 3 meter en de overkapping is 4 x 3 meter. Voor het tuinhuis komt er dan ook nog een strook van 3 meter met betonnen tegels. De tegels worden waarschijnlijk 60 x 60 cm groot. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het bestraten van een terras van 7 meter breed bij 3 meter diep