Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten voor en achter tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten voor en achter tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten voor en achter tuin

Tuin herbestrating

Tegels en grond verwijderen en afvoeren daarna bestraten. Tuin bestraten 30m2.

Bestraten voortuin en parkeerplaats

Ik wil graag mijn voortuin en mijn parkeerplaats opnieuw laten betegelen. De afmetingen van de voortuin: 2,8m diep 3,5m breed. Voortuin moet ook nog wat huidige beplanting worden verwijderd. De afmetingen van de parkeerplaats zijn 5,30m diep 3m breed. Beiden ligt straatwaker. Gaat in beide gevallen om: - uitgraven + afvoeren bestaand straatwerk - Uitgraven + afvoeren klein groen + 1 struik - Ophogen tuin met zand. - Uitgraven sleuf voor opstaand muurtje, 3m lang 5 lagen hoog - Walblock 15x15 antraciet incl benodigdheden voor lijmen etc. - Leggen + opmaat zagen tegels. Parkeerplaats 60x60x60 Plaza plus antraciet - Leggen + plaatsen tegels voortuin. Smartton SE xls vlak 60x60x4 mount Victoria. - Inclusief eventueel benodigde opsluit band, zand en afvoeren al het afval. Eventueel willen de buren aan de rechterzijde ook dezelfde klus laten doen, de buren aan de linkerzijde willen eventueel alleen de parkeerplaats laten doen.

Tuin bestraten

Het gaat om ong. 70 m2 tuin bestraten, nieuw tegels plaatsen, een deel van huidige tegels verplaatsen, worteldoek eronder plaatsen. Bedrijf die zand levert, komt ook met een trilplaat zand bewerken. Huidige gras wordt door ons weggehaald. voor meer foto's hoor ik het graag.

Fietsenhok betegelen

Hierbij de relevante informatie i.v.m. de bestrating Het gaat om het bestraten van een nieuw aangelegd fietsenhok. De oppervlakte is 3 meter x 3,5 meter = 10,5 vierkante meter. Graag zouden we dit betegelen met antraciet 60x60 tegels (de aanschaf hiervan NIET opnemen in de offerte) ook zouden we graag aan 2 kanten een rand hebben met klinkers van in totaal 6 meter (de aanschaf hiervan NIET opnemen in de offerte). Ik zal zelf de grond afgraven (15/ 20 cm diep) en de afvoer van de grond regelen. Graag door jullie WEL het zand te leveren. In de bijlage paar foto's van de situatie (foto 1). Tevens ook bij de ingang/ poort van onze tuin de tegels (ongeveer 2 m2) tot aan de deur ophogen zodat we met de fiets niet meer een drempel hebben maar er makkelijker op kunnen fietsen. Graag de offerte zo veel mogelijk specificeren ajb

Bestraten achtertuin 45 m2

Achtertuin 45 m2 bestraten betontegels en m3 zand aanwezig. Tuin zal on bestraat worden aangeboden

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Onze achtertuin is 88 m2 en we zouden graag het terras, paadje richting de poort en achterom op opnieuw willen laten bestraten met betontegels 50*50 of 60*60 afgewisseld met kleinere klinkers voor randen en paadje. Ook zouden we de borders aan beide zijden van de tuin met opstaande randen willem laten afbakenen.

Tuin bestraten

In de achtertuin de oude tegels, planten en (kleine) bomen verwijderen. Egaliseren en terugplaatsen van antraciet 60 x 60 grote tegels. Achtertuin meet 18 m2. Graag ook de tegels meenemen in de offerte.

Oprit en terras bestraten

Vooraleerst wil ik weten of u binnen mijn postcode gebied werkzaam bent. Daarna zal ik een gespecificeerde opdracht aan u doen toekomen. De oprit is ongeveer 20 m bij 2.5 breed. Het terras is 20 m2. Werkmateriaal kan via de oprit naar de tuin/ terras.

tuin bestraten en oprit aanleggen

De tuin moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er moet een terras aangelegd worden van 3,5 x 4,5 m. Verder moeten er honingraat platen komen met daarop grind ( grind is aanwezig). Aanwezige stoepbandjes zullen moeten worden verplaatst. Oprit aan de voorkant van het huis moet nog volledig aangelegd worden. Daar ligt nu gras. Tuin is goed bereikbaar. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. En de oprit om 3x15 m.

Terras aanleggen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten bestraten. De oppervlakte is ongeveer 20m2. De oude bestrating is er al uit. Er komt een stuk fundering onder de schuur vandaan. Hier ga ik iets anders overheen leggen (vlonder, grasmat o.i.d.) Aan de hand van de foto’s en wensen zou ik graag een offerte ontvangen. Ik wil er graag tuintegels van 50x50 of 60x60 in antraciet/donker grijs in hebben. Om het snijwerk aan de zijkanten te beperken is een randje grind geen probleem. Het stenen randje om de ‘’plantenbak’’ waar de boom staat, wil ik netjes afgewerkt hebben. Daarnaast dient het terras opgehoogd te worden. Ik laat me adviseren of het aanbrengen van een worteldoek aan te raden is. Het liefst zou ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren. Ik woon in Amsterdam oud west. Betaald parkeren voor de deur. De tuin is toegankelijk via de woning. Ik kijk uit naar een passende offerte. Zie de bijlagen voor foto’s en een plattegrond.