Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het bestraten van een oprit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het bestraten van een oprit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het bestraten van een oprit

Sierbestrating leggen

Oprit bestraten met Waaltjes en een stukje tuinpad. Tezamen 70 Sierbestratingm2

Strook voortuin naast oprit bestraten

Een strook van ca. 1 bij 6 meter (voorheen tuintje met buxushaag) met stenen toevoegen/bestraten met tambour 15x15 antraciet (nog erbij te leveren)

Oprit en terras bestraten + verplaatsen heg

Beste, Ik zou graag de oprit (16 á 20 m2) plus het terras (6 tot 8 m2) opnieuw bestraten, dit is eigenlijk 1 geheel maar er staat nu nog een heg tussen. Deels met vierkante grijzen tegels, omringd door rode klinkers. Er is geen fundering nodig voor de oprit. Op dit moment staat er nog een heg tussen, welke nog verplaatst moet worden. Er komen ook plantenbakken. Graag zou ik hier met iemand nog over praten. Ik hoor het graag.

Oprit plaatsen

Oprit bestraten ca 28 m2 ligt nu split op. Laat mij verder graag adviseren.

Bestrating oprit en voortuin

Ik wil mijn oprit en voortuin laten bestraten. dit gaan om ongeveer 72.5m2. ik wil hier bkk antresiet klinkers in. in elleboogverband. het gaat om een nieuwbouwhuis in heerhugowaard. er moet een fundering onder komen en het zou voor de 3e week juni klaar moeten zijn.

Oprit aanleggen

Het gaat om het bestraten van de oprit (15 m2) De oprit bestaat uit ingereden grind. Deze laag moet worden afgegraven, misschien wel 15 cm om de kasseien te kunnen leggen. Na het leggen de kasseien invoegen met grof zand. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Bestraten oprit

Bestraten oprit. Ongeveer 24 m2. Opsluitband aanwezig. Zorgen zelf voor ophoogzand. De huidige bestrating gaan wij zelf weghalen, het is dan de bedoeling dat dit opnieuw bestraat wordt met nieuwe tegels. Deze zijn wij nog aan het uitzoeken.

Herbestraten oprit / nieuw bestraten voortuin

Graag indicatie van het herbestraten van de oprit evenals de voortuin. Om dit te realiseren moet ook u de boom verwijderen, de huidige bestrating verwijderen, ophogen en egaliseren. Tegels zoeken wij zelf uit, gaat om ongeveer 43m2.

Bestraten van oprit en terras in achtertuin

Graag zouden wij de oprit van onze nieuwbouwwoning willen laten bestraten met waaltjes, ca 60 m2. In onze achtertuin willen we een terras van ca 40 m2. Wij durven niet te zeggen of er momenteel alleen zand ligt of ook al puin. De sleutel van het huis hebben wij nog niet.

Oprit bestraten

Ik wil graag het straatwerk op mijn oprit opnieuw laten leggen in wildverband (is nu verzakt). Het gaat om in totaal ong 40 m2. Graag ook ophogen met zand. We hebben 1 kuub zand zelf. Eventueel meer nodig. De oude tegels kunnen gewoon worden hergebruikt.