Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten met betontegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten met betontegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten met betontegels

Bestraten met gewone betontegels

Kunt u mij een offerte geven voor, - ongeveer 20 m3 zand - egaliseren en Aantrillen - 60 m2 betontegels 30x30 leggen - ongeveer 15 m1 stoepranden Ik hoor u graag

Voortuin bestraten

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Betonplaten / XXL betontegels Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gaat om onze voortuin

Tuin met betontegels bestraten

De tuin opnieuw bestraten met betontegels. Het betreft 200m2. De tegels die er nu in liggen halen we zelf eruit. In het midden van de tuin moet een waterafvoerputje komen.

Achtertuin bestraten met grote tegels

De achtertuin is 40 vierkante meter groot en rechthoekig van vorm. Geen moeilijke hoeken of bijzonderheden. Wij zorgen voor het voorwerk: verwijderen huidige bestrating, eventueel het uitgraven en ophogen met zand. Er komen grotere betontegels van 60 x 60 cm in. Die regelen we zelf. Straatzand moet er nog komen, ook dat regelen we zelf. Het leggen kan in overleg, eventueel al op korte termijn.

Achtertuin met betontegels bestraten

Mijn tuin is ca 60m2 met weinig beplanting en tuinaarde. De tuin wil ik graag volledig betegelen met betontegels. Zsm.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Graag vrijblijvende offerte betreffende: Tuin graag afgraven. Tevens het afvoeren van zand, wortels en stronken. Daarnaast tegels egaliseren, bestraten met simpele betontegels van ongeveer 40 x 60 cm. Los hiervan verzoek tot vrijblijvende herstelofferte stormschade schutting voor verwijderen afvoeren van resterende 2 1/2 schuttingdelen en deur en plaatsen nieuwe schutting inclusief deur. Betreft ongeveer 10 à 11 schuttingdelen + 1 deur.

Oprit met betontegels bestraten

Oprit bestraten met grote (bijvoorbeeld 60 cm x 60 cm met een dikte van 6 cm) betontegels. Het gaat om 22 m2. Momenteel liggen er 30x30 cm betontegels in met daaronder zand. De tegels die er nu in liggen zijn niet dik genoeg en er zijn kuilen op de plek waar de auto staat. Bij deze een offerte-aanvraag. Het liefst niet meer dan 600 euro inclusief materiaal. We hebben een hoekhuis en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en bestraten

Onze tuin egaliseren en daarna graag met betontegels bestraten. Tuin is 45 m2. Er is een achterom, het betreft een tussenwoning.

Nieuwbouwtuin bestraten

Uitgraven + zand storten + 50 x 50 cm betontegels bestraten, ongeveer 45 m2. De tegels hebben wij al.

Tuin bestraten met tegels en klinkers

Gazon achtertuin en zijkant huis vervangen door bestrating, ongeveer 77 m2. Combinatie betontegels 50 x 50 cm en klinkers, verhouding 2:1. Gras en aarde eruit, zand er in, bestraten.