Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten met betontegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten met betontegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten met betontegels

Bestraten met betontegels

Ik wil sierbestrating leggen in mijn tuin van ongeveer 100 m2. De tegels die ik wil zijn 40 bij 80 bij 4 cm en de tuin is al afgegraven en voorzien van puin en ophoogzand. De tuin is makkelijk te bereiken via de zijkant.

Achtertuin bestraten

Ik wil graag de oude tegels van mijn achtertuin verwijderen en nieuwe tegels laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2. De tegels heb ik nog niet aangeschaft maar ik wil betontegels van 50 bij 50 of 60 bij 60 cm.

Tuin op camping bestraten

Graag willen we een prijsopgave van het bestraten met 50 x 50 cm betontegels van onze campingplaats. De plaats is 17.50 meter lang en 10.50 meter diep. Hier zal ongeveer de helft bestraat moeten worden. Hier hebben wij al een tekening van gemaakt. Er zal 1 groot gedeelte kunstgras worden en verder mag het worden betegeld.

Terras ophogen en bestraten

Graag een offerte voor het leggen van tegels tbv terras, 18 m2. Het oude terras is al verwijderd, moet +-25 cm opgehoogd worden, geschat 5 m3 zand benodigd. Optioneel is het zand te leveren. De tuin is achterom bereikbaar met de auto/aanhanger/vrachtauto. Uitvoerdatum is niet een vereiste maar indicatie. Tegels zijn 60x60x4 cm betontegels. De tegels en opsluitbanden zijn er. Wat kost het en wanneer kunt u dit mogelijk uitvoeren?

Betontegels in de achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met beton tegels van 60 bij 60 cm. De tuin moet opgehoogd worden. De afmeting is 55 m2. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen.

Voor- en zijtuin aanleggen

Wij willen graag de voor en zij tuin laten bestraten met 60 x 60 cm betontegels en een verhoogde bloembak van circa 360 cm bij 60 cm langs het trottoir. Daarnaast willen we graag de huidige bestrating (tegels en grind) laten verwijderen en afvoeren.

Terras leggen

Wij hebben nieuwbouw en willen onze achtertuin laten bestraten. Het betreft in totaal 90 m2 terras met betontegels van 70 x 70 x 3 cm. Grondwerk en witzand verzorg ik van te voren zelf. Het bed maken is natuurlijk aan stratenmaker.

Bestraten oprit

Graag wil ik een prijsopgave voor het bestraten van onze oprit van ongeveer 16 m² met rode gebakken Waaltjes. Er ligt nu zand met daarop een deel betontegels. De tegels moeten eruit en kunnen hier achterblijven. Ook moet er goed zand in en mogelijk wat verharding. Ik zet op een deel van de oprit namelijk een redelijk zware Jeep. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek vooraf op prijs.

Terras aanleggen / bestraten

Het gaat om 50 m2 terras waarvan een deel in de schuur met betontegels. Daarnaast het aanleggen van 2 traptreden naar een lager liggend deel. Het zandbed ligt er al maar moet nog wel wat aangevuld, geëgaliseerd en eventueel aan getrild worden.

Voortuin ophogen en bestraten en achterterras opknappen

Ik wil mijn voortuin van ongeveer 9 m² graag laten ophogen met ongeveer 20 cm en daarna laten betegelen met betontegels van 60 x 60 cm. Er moet ook 13 meter opsluitband worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave. Verder wil ik een 2e aanbieding voor het opnieuw leggen van mijn terras in de achtertuin, omdat daar de tegels verzakt zijn. Het gaat om 2,4 x 4,8 meter met betontegels van 60 x 60 cm. Ik stel het op prijs als u even een afspraak maakt om te komen kijken.