Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten met betontegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten met betontegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten met betontegels

Tuin bestraten met tegels en klinkers

Gazon achtertuin en zijkant huis vervangen door bestrating, ongeveer 77 m2. Combinatie betontegels 50 x 50 cm en klinkers, verhouding 2:1. Gras en aarde eruit, zand er in, bestraten.

Tuin met betontegels betegelen

Egaal en waterpas want er komt een blokhut op te staan. Blokhut is 3,40 bij 2,50 meter. Te bestraten oppervlakte iets meer.

Voor- en achtertuin bij een nieuwbouwwoning afgraven en bestraten

Onze nieuwbouw tussenwoning is onlangs opgeleverd en wij hebben de wens om de voor- en achtertuin nog deze winter te laten bestraten. Het gaat om in totaal 84 m² oppervlakte, waar 44 m² bestrating moet worden gelegd. We willen de zwarte aarde laten verwijderen en afvoeren en geel zand laten leveren en plaatsen. De betontegels die de aannemer voorlopig heeft neergelegd, moeten worden verwijderd. We zullen zelf gebakken cobblestones kopen. Er moet bestrating gelegd, waaronder 3 cirkels, 2 cirkels van 10 m² en 1 van 8 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Verzakte oprit opnieuw bestraten

Op bungalowpark in de buurt van Nunspeet is mijn oprit verzakt. Tegels aanwezig. Betontegels 50 x 50 centimeter. De oprit is 6 x 3 meter en de bereikbaarheid is uitstekend. De grond moet worden gelegaliseerd en daarna mogen de oude tegels weer teruggelegd worden.

Bestraten met betontegels

Ik wil sierbestrating leggen in mijn tuin van ongeveer 100 m2. De tegels die ik wil zijn 40 bij 80 bij 4 cm en de tuin is al afgegraven en voorzien van puin en ophoogzand. De tuin is makkelijk te bereiken via de zijkant.

Achtertuin bestraten

Ik wil graag de oude tegels van mijn achtertuin verwijderen en nieuwe tegels laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2. De tegels heb ik nog niet aangeschaft maar ik wil betontegels van 50 bij 50 of 60 bij 60 cm.

Tuin op camping bestraten

Graag willen we een prijsopgave van het bestraten met 50 x 50 cm betontegels van onze campingplaats. De plaats is 17.50 meter lang en 10.50 meter diep. Hier zal ongeveer de helft bestraat moeten worden. Hier hebben wij al een tekening van gemaakt. Er zal 1 groot gedeelte kunstgras worden en verder mag het worden betegeld.

Terras ophogen en bestraten

Graag een offerte voor het leggen van tegels tbv terras, 18 m2. Het oude terras is al verwijderd, moet +-25 cm opgehoogd worden, geschat 5 m3 zand benodigd. Optioneel is het zand te leveren. De tuin is achterom bereikbaar met de auto/aanhanger/vrachtauto. Uitvoerdatum is niet een vereiste maar indicatie. Tegels zijn 60x60x4 cm betontegels. De tegels en opsluitbanden zijn er. Wat kost het en wanneer kunt u dit mogelijk uitvoeren?

Betontegels in de achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met beton tegels van 60 bij 60 cm. De tuin moet opgehoogd worden. De afmeting is 55 m2. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen.

Voor- en zijtuin aanleggen

Wij willen graag de voor en zij tuin laten bestraten met 60 x 60 cm betontegels en een verhoogde bloembak van circa 360 cm bij 60 cm langs het trottoir. Daarnaast willen we graag de huidige bestrating (tegels en grind) laten verwijderen en afvoeren.