Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten van een achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten van een achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten van een achtertuin

Bestrating tuin

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten verder zorg ik dat de tuin leeg is en dat er zand in komt. Gaat vooral om het egaliseren en bestraten. Plus minus 50 vierkante meter

Bestraten van de achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn achtertuin. Het gaat om de gamma terras tegel broadway antraciet 30x20x4,7 cm. Ook zal langs de schuttingrand een opsluitband geplaatst moeten worden. De totale lengte bedraagt ca. 22m. Ook rondom het later aan te leggen grasveld moet een opsluitband worden geplaatst. Dit is ongeveer 20m. Het te bestraten stuk is ca. 76m2. Een groot gedeelte van de grond hoeft alleen geëgaliseerd te worden. Een klein stuk van de te bestraten grond moet worden afgegraven/opgehoogd en geëgaliseerd.

Bestraten voor- en achtertuin

Het bestraten van de voortuin, ongeveer 24 m2, en achtertuin, ongeveer 60 m2, inclusief het aanleggen van borders. Op dit moment ligt er in de achtertuin nog wat gras en beplanting. De voortuin bevat nog beplanting.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Tuinaanleg. Nieuwbouw. Tuin is reeds uitgegraven. Ligt nu cementzand los in. Willen keramische tegels van 1. 7cm dik leggen. 35m2 Voor 10m2 achtertuin. Wat kost gestabiliseerd zand ongeveer hiervoor? Evt bestraten?

Achtertuin en oprit bestraten

Ik zou graag de achtertuin opnieuw willen laten bestraten. Er liggen nu kleine stenen in, het oppervlak is ongeveer 35 m2. Het gaat dus om afvoeren, afgraven, denk ik, ophogen, aantrillen en leggen. Ik geef de voorkeur aan wat grotere vlakken qua nieuwe steen. Aan de voorzijde van het huis is de parkeerplaats aan onderhoud toe. De stenen zijn gaan zweven. Dit dus graag opnieuw strak leggen. Dit zal gaan om maximaal 5 m2.

Leggen van tuintegels

Voor de tuin willen wij andere tegels, namelijk tegels 60 bij 60 cm. Het gaat om een klein voortuintje en de achtertuin in totaal ongeveer 45 m2. Wat zou het ongeveer kosten om 45 m2 te bestraten?

Twee terrassen in achtertuin bestraten

Het gaat om 2 aparte terrassen die opnieuw bestraat moeten worden. De oude bestrating gaan wij zelf verwijderen. De ondergrond onder deze tegels is voor ons onbekend, hier zal de vakman naar moeten kijken. Er zal 1 terras van 6 bij 4 meter en 1 terras van 3 bij 3.50 meter gelegd moeten worden. Daarnaast komt er nog een looppad van 5 meter lang en 40 cm breed. De tuin is goed bereikbaar.

Terras geheel bestraten

Gehele achtertuin bestraten met grote tegels van 100 x 100 cm inclusief voorbereiding gele zand ed. De totale oppervlakte is 56 m2 dus een totaal offerte gewenst

Tuin deels bestraten

Ik wil de achtertuin laten bestraten met een oppervlak van 50 m2. Wij willen klinkers erin hebben. Wij hebben een achterom.

Compleet bestraten van de voor- en achtertuin

Het bestraten van de voor- en achtertuin. Het gaat om ongeveer 40m2.