Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten met aanwezige stenen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten met aanwezige stenen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten met aanwezige stenen

Tuin aantrillen en bestraten

De voor- en achtertuin zijn al leeg gehaald en beide voorzien van een zandbed. De voortuin van 25 m2 kan gelijk bestraat worden met de nieuwe aanwezige tegels. In de achtertuin van 40 m2 zal er 20 m2 zand aangetrild moeten worden en daarna volledig bestraat.

Bestraten met stoeptegels en klinkers

Het opnieuw ophogen en bestraten van ongeveer 80 m2. Met de al aanwezige tegels en klinkers weer de tuin bestraten. Ik heb een achterom.

Bestraten met aanwezige stenen

Met al aanwezige stenen stuk van 15 m2 opnieuw bestraten, hoogst waarschijnlijk wel wat zand nodig.

Terrasjes bestraten

2 stukjes tuin bestraten met reeds aanwezige steentjes van 10 bij 10 cm. De tuin is goed toegankelijk. Oppervlaktes: 2.70 bij 1.60 meter en 3.10 bij 2.60 meter. Ik heb verder geen wit zand. Graag egaliseren en afgraven van tevoren.

Bestrating in tuin leggen

In onze achtertuin is er al een gedeelte bestraat. De aanwezige plantenborders wil ik laten verwijderen en dit dient te worden bestraat. Verder wordt er nog een deel in de tuin opengebroken in verband met het aanleggen van een waterleiding. Dit moet worden gedicht en ook bestraat. Het te bestraten deel zal ongeveer 10 tot 20 m2 zijn. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.

Opnieuw bestraten

Wat kost het om 125 m2 te bestraten. Het grootste deel is herbestrating met de aanwezige klinkers. Klinkers zijn nog goed, maar deels verzakt/omhoog gekomen door worteldruk. Een gedeelte van 10-15 m2 is zwart zand.

Terras bestraten

Aanleg low-budget terras 1. Eruit halen en hergebruiken van ca. 36 cm2 oude waaltjes. 2. Egaliseren/ophogen 3. Bestrating aanleggen van ca. 50m2 in een cominatie van de aanwezige oude waaltjes met een 30x30 2e hands stoeptegel (nog aan te schaffen)

Tuin bestraten met aanwezige stenen

Tuin opnieuw bestraten met bestaande stenen/tegels. Tuin is ongeveer 40 m2. Huidige stenen loshalen en opnieuw leggen. 2 stroken aan de zijkanten van de tuin moeten uitgegraven, opgevuld met zand en bestraat worden. Stroken zijn samen ongeveer 10 m2. Het enige materiaal dat geleverd moet worden is het zand. Is een goed toegankelijke tuin.

Deel oprit opnieuw bestraten

De stenen dienen te worden verwijderd en de grond vlak gemaakt met het aanwezige zand. Hierna moet de bestrating terug geplaatst gaan worden. De stenen zijn in het midden smaller, zodat ze precies in elkaar passen. De oprit is ongeveer 60 m2 groot.

Achtertuin bestraten

Nieuw bestraten van terras achter tuin ongeveer 26 m2. Terrasegels 40 x 40 cm bij 3,7 cm type Luik (Gamma). Verwijderen van de nu aanwezige koppelstones, opnieuw uitvlakken. De achtertuin is via de straat goed bereikbaar via het pad naast de garage van 2.90 meter breed. Graag een prijs hiervoor. Ook graag een prijs voor het leggen van de vrijgekomen koppelstones naast de garage ongeveer 21 m2. Ligt nu rode mijnsplit.