Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beplante voortuin laten bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beplante voortuin laten bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beplante voortuin laten bestraten

Beplante voortuin laten bestraten

Ik wil mijn voortuin laten bestraten, momenteel staan er planten. Wij gaan het zelf verwijderen. Grote is 5 x 2 m2.

Hallo, ik zoek iemand om onze oprit en ...

Hallo, ik zoek iemand om onze oprit en een deel van de voortuin opnieuw te bestraten. Het te bestraten deel is ongeveer 50m2. In overleg willen we bekijken of we zelf de bestaande stenen verwijderen of ook dit laten doen (plus afvoer). Wellicht is dit te speciferen in een offerte. Ook is er een deel beplante tuin van ongeveer 6 bij 6m wat we leeg willen laten halen en afvoeren zodat dit deel opnieuw aangelegd kan worden (lage haagjes met kiezel). We zoeken een redelijk donkere steen voor onze oprit. Ook deze hebben we nog niet definitief gevonden dus als er een goed aanbod voor een goede steen gedaan wordt kan dit eventueel in de offerte worden opgenomen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten, Kim Vermeulen