Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrijventerrein bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedrijventerrein bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedrijventerrein bestraten

Bedrijventerrein bestraten

Graag een offerte voor 600 m2 bestrating. Helft stellingplaten, andere helft klinkers. Geen voorwerk nodig. Moet nog wel wit zand (stratenmakerszand?) gestort worden. Materialen voor de vakman.

Bedrijfsterrein bestraten

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het bestraten van 325 m2 bedrijventerrein op een nieuwe kavel waar ik een loods op ga zetten. in de offerte graag meenemen: de grond afgraven en afvoeren van de afgegraven grond, onderlaag van split en toplaag met zand, het leveren van de klinkers en natuurlijk het bestraten.

Bestraten bedrijventerrein

Bedrijfterrein bestraten inclusief aanpassing grondwerk en 2 aanwezige straatkolken plaatsen. Oppervlak 950 m2 evt. met bkk grijs leveren en opsluitbanden.