Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Basalt split voortuin oprit en paden realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: basalt split voortuin oprit en paden realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: basalt split voortuin oprit en paden realiseren

Bestraten oprit en achtertuin

Laten leggen van sierbestrating oprit en tuinpad (84 vierkante meter) en sierbestrating terrassen (67 vierkante meter). Tevens gedeelte met basalt split aanleggen (14 vierkante meter). Betreft een nieuwbouwwoning, tuinontwerp als bijlage toegevoegd. Al het voorbereidende werk laten we doen, dus het gaat alleen om het leggen van de bestrating.

Basalt split voortuin oprit en paden realiseren

Het aanleggen van ca 80m2 oprit en paden bij een nieuwbouw huis, de onderlaag bestaat nu uit gemalen puin. De gewenste opvulling zal Basalt split zijn.

Oprit met split aanleggen

Oprit met basalt split antraciet/zwart aan laten leggen. Oppervlakte zo'n 62 m2. Er ligt nu een oprit in die verwijderd en afgevoerd moet worden. Er moeten ook grindplaten onder komen. Ik hoor graag van u.

Oprit aanleggen

Graag wil ik op korte termijn een oprit laten aanleggen door middel van grindplaten en split, basalt antraciet. De lengte van de oprit is 10.80 meter lang bij 2.80 meter breed, ongeveer 30 m2.

Oprit met split aanleggen

Oprit is nu 11,2 x 2,4 meter met grindtegels. Oprit verbreden tot 3 x 11,2 meter en basalt split in plaats van de grindtegels. De ondergrond huidige oprit is zand. Het stuk dat erbij komt staan nu struiken/bomen en een muur (11 meter lang x 1,4 meter hoog) die weg moeten.

Tuin bestraten

Graag wil ik weten wat jullie voor me kunnen betekenen. De situatie is als volgt: Ik wil heb 30 m2 keramische tegels van 1 cm dikte gevonden bij een andere leverancier. In de voor- en achtertuin ligt al geel zand met een diepte van ongeveer 40 cm. Graag wil ik dit laten betegelen. Ook heb ik ongeveer 25 meter zwarte opsluitbanden nodig en voor circa 10 m2 basalt split. Kun jij mij een indicatie geven van de prijs?

Tuintegels en grind leveren en leggen

Het betrefd: - 270 tegels bij 50 x 50, 70 m2 bestrating rondom (zie bijgevoegd) donker beton kleur / antraciet tegels van 50 x 50 (beton of kermamiek). Dienen in ieder geval onderhoudsvriendelijk te zijn. En de kosten voor het leggen graag apart in de offerte benoemen. - 82 m2 grind, met name oost, zuid (oprit) en noord kant (zie bijgevoegd) tevens antraciet (bv basalt split). Met grindplaten voor de oprit. En de kosten voor het leggen ervan (incl rest materiaalgrindplaat 33m2, worteldoek 82 m2 etc) graag apart in de offerte benoemen. - De grond is al op hoogte gebracht en uitgegraven en zand bijgestrort obv bijgevoegde tekening - Zie in de bijlagen de plattegrond met tekening over de verdeling tegels en grind (het gedeelte aan de westkant naast het terras zijn graszoden/gras). Indien dit optioneel aangeboden kan worden graag meenemen. - Nog meenemen 50 m1 opsluitbandjes 5 x 15cm, L. = 1 m1

Bestrating in de voortuin aanleggen

Ik wil graag bestrating laten aanbrengen in de voortuin van ons nieuwbouwhuis. De voortuin is 5 meter diep en er moet een pad bestraat worden met 50 x 50 tegels in een rij van 2. Dus 2 rijen van 10 tegels. Ook moet ernaast een soort oprijlaan komen voor de auto. Hier moet 2 x een rij komen van 10 tegels (zodat de wielen van de auto hierop kunnen komen. Wat kost mij dit? Verder zal het opgevuld worden met basalt split en enkele planten borders, maar dit word zelf gedaan. De woning word naar verwachting rond 10 december opgeleverd.

Flagstones in cement plaatsen

Ik zou heel graag willen weten wat er ongeveer voor wordt gevraagd om een pad te laten leggen van gebroken flagstones in cement (CenterParcs zwembad idee zeg maar). Ik heb nu een pad + terras van ± 12 vierkante meter en de stenen die er nu in liggen (soort klinkers) wil ik eruit hebben en daarvoor moeten de flagstone brokken terug komen. Ik ben aan het oriënteren, maar zonder beeld van de kosten kom ik niet echt verder. Enige eisen die ik heb is dat het de geel achtige flagstones worden dit past het best bij mijn mediterrane tuin denk, ik heb zwart grond (basalt split) en sta open voor andere ideeën, zolang het maar flagstone brokken in cement blijft. De enige eisen die de woningstichting heeft (huurhuis) is dat het van het huis af watert zeg maar, en dat als het er ooit weer uit moet (stel we gaan verhuizen) dat het er als dit moet gewoon weer uit kan, dus dat het niet vast ligt aan de woning en dat het zonder de woning te beschadigen weg kan.

Oprit- en terrasaanleg

Bij een nieuwbouwwoning moet een terras en oprit worden aangelegd. Het terras is zo'n 75 m2 wat met 60 x 60 centimeter tegels wordt gelegd. Grondwerk eronder is al gedaan, mooi bed geel zand dat nog wel aangetrild moet worden. De tegels worden aangeleverd. De oprit is ongeveer 175 m2 en is bedekt met geel zand en menggranulaat dat voor een stuk nog verdeeld en aangetrild moeten worden. De oprit moet bedekt worden met basalt split over een worteldoek. Verder zit rondom de woning en garage een strook van totaal ongeveer 50 m2 waar geel zand ligt en ook basalt split op moet worden gelegd. Het basalt split wordt aangeleverd. Start en levertijd in overleg, wel graag binnenkort. Het is eventueel mogelijk om bij of na de opdracht ook nog de tuinaanleg te leveren.