Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkonvloer verhogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkonvloer verhogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkonvloer verhogen

Balkonvloer verhogen

Ik heb een balkon van ongeveer 3,5 bij 1.45 m en nog een smalle strook van 20 cm bij 4 mtr. De zijkanten zijn van schuin beton en een cm of 10-15 cm voor de opstappen bij de deuren dus de vloer moet omhoog zodat hij gelijk is met de rand van de drempels. Ik wil de vloer in ieder geval niet ophogen met hout, voor de rest maakt mij het niet uit. Het balkon zit op de 1ste verdieping van een flat gebouw. Hoogwerker kan niet geplaatst worden er zitten namelijk bosjes onder. Van binnenuit wordt lastig, is eigenlijk niet te doen, omdat er maar een smal stukje is en daar kom je bijna niet langs. Dus een grote balk erdoor brengen gaat niet. Staand vanuit onder kan wel.

Balkonvloer ophogen en afvoer verzorgen

Ik wil de huidige betonnen balkonvloer (maximaal 9 m2) met ongeveer 20 cm laten verhogen. Het betreft een inpandig balkon. Daarbij laat ik mij adviseren over de afvoermogelijkheden zoals een putje of ander materiaal.

Balkonvloer verhogen met hout

Ik ben invalide en mijn balkon heeft een diepe instap, wil daarom de vloer verhogen met hout.