Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon met vlonders of tegels betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon met vlonders of tegels betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon met vlonders of tegels betegelen

Vlonders op balkon leggen

Ik wil graag kunststof vlonder op mijn balkon. Boven mijn bestaande tegels. De afmeting lang 6.65cm en breed1.35

Antraciet/ composiet vlonders leggen in de serre / balkon

Ik ben opzoek naar iemand die gespecialiseerd is in het leggen van vlonders. Het gaat om een balkon/serre op de 1e verdieping van een appartementencomplex. Balkon is 4.20 bij 2.81 meter. Mijn voorkeur gaat uit naar antraciet composiet vlonders van een goede kwaliteit. Nu liggen er betontegels, deze kunnen blijven liggen. Er is een lift, en het is makkelijk bereikbaar. Ik zou graag in februari/maart willen beginnen.

Vlonders op balkon leggen

Het gaat om een balkon op de tweede verdieping. Wij willen graag daar vlonders van composiet hebben op de vloer. Het balkon is 1,50 m breed en 3,5 meter lang.

Balkon met vlonders of tegels betegelen

Ik wil graag de vloer van mijn balkon laten betegelen met vlonders of tegels. Het gaat over een balkon jaar '70, rond 3,6 m2. Dit werk moet plaatsvinden op de eerste etage en is goed bereikbaar per trap.

Composiet vlonders plaatsen

Het betreft een balkon van ongeveer 30 m2 waar composiet vlonders op moet komen. Het balkon is van beton.

Tegels van balkon verwijderen en vervangen voor vlondertegels

Ik wil graag de tegels van 50 bij 50 cm van 2 balkons verwijderd hebben, ongeveer 26 m2. Aangezien de balkons op de 2e verdieping liggen, zonder lift, zal dat moeten gebeuren met een hoogwerker of daklift. Opdrachtgever wil graag houten vlonders op de plek waar eerst de tegels lagen. Afval van de werkzaamheden moet worden weggegooid door de vakman. (Opdrachtgever bellen om extra specificatie over vervangende houten vlonders.)

Composiet vlonders op balkon

Ik wil graag composieten vlonders op mijn balkon. Het betreft een balkon van circa 16 m2 op het noorden. Op dit moment liggen er tegels (zou dit eventueel kunnen blijven?). Ik zou hiervan een mooi terras willen maken door middel van donkerbruine vlonderplanken van composiet. De vlonders zijn nog niet aangeschaft. Ons huis bestaat uit vier woonlagen, het balkon is op de bovenste verdieping. Deze verdieping is goed bereikbaar via een trappenhuis.

Dakterras vlonders leggen

Wij zouden graag ons balkon (6 x 2 meter) opnieuw bedekken met vlonderplanken. Op dit moment is het bedekt met grind-tegels. Het gaat om een plat dak van de onderburen. In verband met mogelijke lekkage vroegen wij ons af wat het kost om dit door jullie montageservice te laten doen. Zou u apart kunnen aangeven wat het kost om ook de huidige bestrating (tegels) te verwijderen? Dan kunnen we overwegen om dat al dan niet zelf te doen. We horen graag wat het kost.

Balkon/dakterrasje maken

Ik heb een uitbouw van ongeveer 1,5 bij 4 meter waar ik graag een balkon op wil realiseren. De deur naar buiten zit er al vanaf mijn slaapkamer naar buiten. Het gaat om het plaatsen van houten vlonders (of andere vloer) Het plaatsen van schuttingen rondom het balkon voor privacy. Ik kijk recht in de ramen van de achterbuurman dus wil graag privacy creëren en het afscheiden. Alleen wil ik het wel op een manier doen zodat de achterbuurman nog wel lichtinval heeft in zijn slaapkamer en zijn beneden verdieping. Ik zat dus te denken aan een hele schutting aan de zijkanten en een halve schutting aan de achterzijde met daarboven plexieplas platen met bvb matte folie erop. oid. Misschien kan hierin meegedacht worden over een oplossing. Ik wil graag zelf voor de materialen zorgen.

Wij willen graag een dakterras laten ...

Wij willen graag een dakterras laten aanleggen op onze woning. Plat dak bij jaren 30 woning. Houten vlonders met ballustrade. De trap/toegang moet lopen via het balkon (dus niet binnen). Verder zal er nog een afvoer van regenwater gemaakt moeten worden voor een deel van het dak.