Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Asfalt plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: asfalt plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: asfalt plaatsen

Asfalt plaatsen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: asfalt moet worden aangebracht over bestaande klinkerbestrating

Parkeerplaats ophogen en egaliseren

We hebben een parkeerplaats voor twee auto’s. Het terrein is ongeveer 11 diep bij 6 meter breed. Het terrein is momenteel voor een deel bestraat met oude betontegels en is flink verzakt (plasvorming) en onkruid en gras groeit tussen de tegels door. Onze vraag: Wat gaat het ons kosten als we ons parkeerterrein laten ophogen met gebroken puin, vervolgens egaliseren en aan trillen? Wat ons betreft hoeven de oude tegels niet verwijderd te worden Om onkruidgroei te voorkomen moet er eerst een antiworteldoek 11 x 6 m. Om “weglopen” van de bodembedekking te voorkomen plaatsen van een barrière (opsluitbanden) aan de rechterkant van het terrein over een lengte van ongeveer 6 meter. Zorg voor een aansluiting aan het bestaande wegdek (asfalt).