Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand

Afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand

Het gaat om 5 verschillende nieuwbouwwoningen, het is de bedoeling dat hier de tuinen van worden afgegraven. Ik ben benieuwd of u tijd heeft en wat de prijs zou zijn als we het met het hele blok zouden doen. Mijn tuin is 79m2, de kleinste tuin is 69m2 en de grote tuin is 120m2. Omdat alle tuinen afwijken qua afmetingen zijn wij opzoek naar een vierkante meter prijs zodat wij dit kunnen overleggen en afspraken over kunnen maken.

Bestraten oprit nieuwbouw woning

Bij een nieuwbouw woning bestraten van de oprit (ca. 3*10m = 30m2) + gedeeltelijk aan de voorkant van het huis (5.4 * 0.9m = ca. 5m2) De grond moet eerst afgegraven en afgevoerd worden en dan opgehoogd worden met zand (en eventueel doek eronder en zware opsluitbanden aan 1 kant, aangezien de buren niet gaan bestraten) Stenen moeten gebakken stenen zijn. Ik heb eventueel zelf al een leverancier voor de klinkers. De oprit graag in visgraat gelegd. Graag offerte voor complete oprit met alle benodigde handelingen/materialen, ook als ik iets niet genoemd heb. De klus kan eventueel ook gecombineerd worden met het afgraven en bestraten van de tuin (maar daarvoor stuur ik een aparte vraag uit).

Tuin laten afgraven en bestraten

Onze nieuwbouw woning heeft een tuintje van +/- 5 bij 4. Er is sinds de bouw niks met de grond gebeurd. Het betreft dus afgraven, afvoeren, zand storten, betegelen (incl. opsluit banden) en hier en daar een strook grint tegen het opspatten van regenwater. Half mei willen wij beginnen.

Nieuwbouw tuin afgraven en bestraten met waaltjes en sierstenen

Beste, wij willen de tuin bij ons nieuwbouwhuis voor een gedeelte laten bestraten met waaltjes en een gedeelte met grote antraciete sierstenen. Op de foto is dit verschil aangegeven met roze tegeltjes en antraciete vlakken (onder de overkapping en achter de achterpui). Het totale oppervlakte van de tuin is 54 m2. Hiervan moet ongeveer 40 m2 bestraat worden. De tuin moet ook afgegraven en vlak gemaakt worden. De uitvoerperiode zal vlak voor of rond de bouwvak liggen.

Bestraten achtertuin

Wij willen graag de tuin van onze nieuwbouw woning laten bestraten. We hebben al tegels uitgezocht en een tuinontwerp. Over 4 weken komt onze schutting en het leek ons handig om daarna begin mei de bestrating te doen. Het gaat om ongeveer 40 m2. Graag zouden wij een offerte ontvangen mocht dat het geval zijn. Het gaat om 32 m2 wildverband terras en pad in achtertuin en 1 m2 pad naar voordeur. En een zitje in klinkers en 2 kleine paadjes van samen 7,5 m2 in de achtertuin Voor een deel ligt er al straatzand maar voor ongeveer 15 m2 nog niet (het pad naar achteren en het zitje en 2 paadjes nog niet). Daarvoor hebben we nog straatzand nodig. We willen zelf die ruimtes afgraven. Dus alleen het opvullen met zand is nodig.

Oprit en voorzijde woning bestraten

Voor een nieuwbouw woning in Zeist de bestrating aan de voorzijde en oprit aanleggen, volledig. Inclusief levering van materialen zoals (breek) zand en 5 of 7-duims klinkers evenals werkzaamheden zoals afgraven, bezanden, breekzand, leggen, opsluiten et cetera. Het gaat om functionele maar mooie bestrating, in overleg. Totale oppervlak ongeveer 45 m2.

Nieuwbouw tuin afgraven en bestraten

Nieuwbouwhuis: Tuin en oprit afgraven en bestraten. Volgens eerdere offertes gaat het om ongeveer 50 m3 afgraven en uitvoeren, 17 m3 brekerpuin aanleveren, 4 m3 brekerzand, 21 m3 ophoogzand. Aanleggen bestrating ongeveer 120 m2. Let op dit is 1 tuin. We zijn ook benieuwd wat het voor 3 tuinen zou zijn.

Voor- en achtertuin bij een nieuwbouwwoning afgraven en bestraten

Onze nieuwbouw tussenwoning is onlangs opgeleverd en wij hebben de wens om de voor- en achtertuin nog deze winter te laten bestraten. Het gaat om in totaal 84 m² oppervlakte, waar 44 m² bestrating moet worden gelegd. We willen de zwarte aarde laten verwijderen en afvoeren en geel zand laten leveren en plaatsen. De betontegels die de aannemer voorlopig heeft neergelegd, moeten worden verwijderd. We zullen zelf gebakken cobblestones kopen. Er moet bestrating gelegd, waaronder 3 cirkels, 2 cirkels van 10 m² en 1 van 8 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Voortuin van appartement bestraten

Ik wil een terras aan laten leggen van 40 m2 inclusief opsluitbanden. Het betreft een nieuwbouw begane grond appartement. Tegels en eventueel zand worden geleverd. Er ligt nu een slechte grasmat, de vraag is of over het gras zand gestort kan worden. Er kan ongeveer 7 cm op gestort worden. Indien niet mogelijk afgraven en zand storten. We hebben tegels van 60 x 60 x 5 cm gekocht. Graag ontvang ik een offerte.

Sierbestrating aanleggen

Wij zijn op zoek naar een stratenmaker voor ons nieuwbouw huis. De oplevering staat gepland in de eerste week van juli 2017. Het betreft het verder afgraven van de grond om het huis, dit is 250 m². De grond om het huis wordt door de aannemer al minstens 10 cm onder peil opgeleverd. Dan ophogen met zand. Het leveren en leggen van sierbestrating 57 m² gebakken waalformaat. Het leveren en leggen van 73 m² betontegels (drie terrassen).