Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin voorzien van sierbestrating? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin voorzien van sierbestrating. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin voorzien van sierbestrating

Terras van sierbestrating voorzien

Het laten leggen van sierbestrating in achtertuin met een oppervlakte van ongeveer 32 vierkante meter. De tuin wordt door ons zelf klaar gemaakt. Er moet dan nog wel zand op.. Ik wacht uw offerte af.

Achtertuin voorzien van sierbestrating

Heb een achtertuin van totaal ongeveer van 65m2 Heb daar gewassen grindtegels in leggen. Wil een terras van ongeveer 3 meter ,10 verhogen,i.v.m. Afstap keuken deur. Daarna weer gewone hoogte,i,v,M, schuur,en uitgang steeg, Wil een strook bordes houden. Wil gewone grijze ,60 30 met border stroken Wat kost dat ongeveer. Gewassen tegels moeten,dan ook uitgehaald worden ect

Achtertuin van nieuwe bestrating voorzien

We willen in de achtertuin , de bestrating stoeptegels 30 bij 30 verwijderen en dan op het zeer drassige gras (veengrond? )zand laten storten, en dan 30 bij 30 (6cm dik) tegels bestraten word dan groter, nu ongeveer 30 m2 word dan ongeveer 60 m2 Liever gisteren dan vandaag dus zo spoedig mogelijk

Voor- en achtertuin betegelen

Voor- en achtertuin moet strak betegeld worden. In totaal 63 m2, waarvan 60 m2 toerekenbaar aan de achtertuin. Voorzijde voorzien van hardsteen waar ik de maten nog niet van weet. Achterzijde voorzien van tegels van 40 x 40. Momenteel liggen er aan beide kanten klinkers. Die moeten er ook uitgehaald worden en afgevoerd worden.

Sierbestrating laten leggen

Sierbestrating laten leggen in achtertuin. Oude moet er ook uit. Het gras moet blijven liggen, het pad naast het gras ook. De twee terrassen van in totaal 30 m2 moeten voorzien worden van nieuwe stenen. Ik zelf stenen uitzoeken en laten bezorgen. Ik heb geen achterom, het moet door mijn huis vervoert worden. Eventueel afgraven en nieuw zand met egaliseren.

Achtertuin bestraten en hoogteverschil creëeren

Wij zijn sinds januari 2017 eigenaar van een voormalige huurwoning uit bouwjaar 1986. Er is al ruim een jaar niets aan de tuin gedaan en we willen er nu binnenkort iets moois van gaan maken met hulp van vakmensen De achtertuin meet 50 m² en is nu voor een deel bestraat met klinkers en voor een deel is er aarde met wat onkruid. We willen de tuin laten afgraven en egaliseren. Daarbij willen we een hoogteverschil laten aanbrengen, zodat er achter de woning een iets verhoogd terras ontstaat van 35 m². Achter in de tuin willen we een stuk van 14 m² met gras. Het terras moet worden voorzien van worteldoek en daarop tegels van 60 x 30 x 4 cm. In het terras willen we een uitsparing voor een klein moestuintje van 2,5 x 1,5 meter. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Achtertuin bij de nieuwbouwwoning bestraten

Het betreft een tuin bij nieuwbouwwoning. Er is al een 30 cm klei afgegraven en voorzien van ophoogzand. Tegels worden 50 x 50 cm en aan de zijkant komen opsluitbanden. Het gaat om 35 m2.

Bestrating aanbrengen in de voor- en achtertuin

De voortuin en achtertuin voorzien van nieuwe bestrating. De voortuin is 18 m2 en de achtertuin 86 m2.

Achtertuin van tuintegels voorzien

Ik wil tegels laten aanleggen in de achtertuin. 60% van de tuin ligt steen en de rest is gras

Voor- en achtertuin van straatwerk voorzien

Ik wil straatwerk laten afbrengen in de voor- en achtertuin van mijn nieuwe woning. De achtertuin: 20 m2 terras en 10 m2 bestrating van terras naar berging. Voortuin: bestraten van de deur tot de deur naar de tuin, maar een paar m2. Stenen van ongeveer 30 x 30 cm of klinkers. Ik moet de bestrating nog aanschaffen. Het is een nieuwbouwtuin. Week 28 krijgen we de sleutel van de woning.

Partners

Partners van Casius