Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin vernieuwen

Achtertuin vernieuwen

Wij willen graag onze achtertuin vernieuwen. De tuin is ongeveer 100 m2. Er ligt nu bestrating en gras. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin moeten worden opgehoogd. En willen wij de tuin verdelen in een deel grind, een deel bestrating en een deel composiet planken. De tuin is goed te bereiken.

Bestrating achterplaats vernieuwen

Oude bestrating achtertuin (40m2) verwijderen en afvoeren. Heggetje en enkele kleine planten verwijderen. Aanbrengen nieuwe bestrating. Formaat steen ca 60*30 cm, gemiddelde kwaliteit is voldoende. Schoonspuiten oprit voorkant van huis Conifeer in model snoeien

Terras in de achtertuin vernieuwen

Wij willen ons terras in de achtertuin vernieuwen, dit gaat om 30 vierkante meter. We willen daar tegels voor gebruiken met de maat 60 x 60 cm. De tuin moet niet opgehoogd worden maar wel geëgaliseerd, oude bestrating zullen we zelf verwijderen.

Bestrating in achtertuin vernieuwen

Aanleggen bestrating 80 x 80 cm betonnen tegels, huidige bestrating verwijderen wij zelf. De oppervlakte is ongeveer 65 m2.

Bestrating vernieuwen in de achtertuin

Wij hebben een achtertuin met wat hoogteverschil, die is gelegen aan het water. We willen daar de huidige bestrating van kleine klinkers en koppelsteentjes laten vervangen en daar tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 38 m². Het hoogteverschil willen we laten opvangen met bijvoorbeeld L-elementen. Ook willen we een trapje laten maken. De tuin is via onze garage bereikbaar. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen. We willen de klus in de 2e helft van september laten uitvoeren.

Terras aanleggen/vernieuwen in de achtertuin

Wij willen graag een terras aanleggen en daarmee de achtertuin vernieuwen. De tegels en de grond mogen worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is bereikbaar via achterom, met een poort. Daarachter is een brede oprit. Een smalle shovel kan door de poort van ongeveer 90 cm. Graag aanvullen met grond en egaliseren. Daarna bestraten met donker grijze, 60 x 60 cm tegels. De tegels mogen worden geleverd door de uitvoerder. Kunt u komen kijken alvorens u een offerte opstelt?

Achtertuin ophogen en bestrating vernieuwen

Ik wil de bestrating in mijn achtertuin wat laten ophogen en eventueel nieuwe tegels of klinkers laten aanbrengen. Het gaat om een stuk van ongeveer 35 m². Er liggen nu grindtegels op een terras bij de achtergevel, op een looppad en op een klein terras achter de schuur. Ik wil de indeling niet wijzigen, want ik heb een groot vierkant in de tuin met beplanting waar ik erg blij mee ben. Indien mogelijk kunnen de grindtegels hergebruikt worden. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de tuin te bekijken en mijn wensen te bespreken. Ik sta open voor advies en ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte. Ik heb geen haast met de klus. Het mag ook in het najaar of voorjaar van 2018 worden uitgevoerd.

Bestrating in de achtertuin vervangen door tegels

Wij willen de bestrating in onze achtertuin van 70 m² gaan vernieuwen. De oude tegels moeten verwijderd worden en er moet opvulzand worden aangebracht en geëgaliseerd. Daarna willen we er tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen, die we inmiddels besteld hebben. We plannen de klus graag in onderling overleg in en ontvangen graag uw offerte.

Bestrating vernieuwen in de achtertuin

De tegels en het gras uit de achtertuin zal ik zelf gaan verwijderen. Hierna zal alles geëgaliseerd moeten worden en de tuin bestraat met nieuwe tegels. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Oprit en terras vernieuwen

Ik wil mijn oprit en terras laten vernieuwen. Ik wil nieuwe betontegels van 40 x 60 cm, kleur zwart met facet, dikte 5 cm. Verder wil ik opsluitbanden, kleur zwart, maat 5 x1 5/20 cm. De oprit is 660 x 485 cm, er zijn 2 hekjes van 6 meter die ook vernieuwd moeten worden. Het terras in de achtertuin is 370 x 153 cm. De oude bestrating moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius