Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin uithalen en opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin uithalen en opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin uithalen en opnieuw bestraten

Terras in achtertuin verlagen

Wij hebben een verhoogd terras in de achtertuin die we graag gelijk willen maken met de overige bestrating. Het terras moet 14 cm worden verlaagd, het zand verwijderd en afgevoerd worden en daarna opnieuw bestraten. Wij willen de stenen er wel uithalen en schoonmaken.

Achtertuin betegelen

Ik wil onze achtertuin laten bestraten met keramische tegels van 60 bij 60 cm en 2,5 mm dik. De oude tegels gaan wij er zelf uithalen. De tuin moet wel opgehoogd worden met 4 cm. Ik heb een achterom.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag mijn oude bestrating (klinkers) laten uithalen en nieuwe tegels (50×50) laten terugplaatsen. Hiervoor zal ook de grond gelegaliseerd moeten worden, omdat het nu een hobbelig terras is door verzakking. Er zal een border vrij blijven voor beplanting. Dit deel doen wij zelf.

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating in voor en achtertuin De voortuin is ongeveer 6 m2 en heeft een hoge opstap naar het huis wat trapsgewijs moet lopen aan het eind van de voortuin moet een klein randje overblijven zodat we een klein heggetje kunnen planten. De achtertuin is ongeveer 40 m2 en moet bestraat worden met betontegels. Er liggen nu oude tegels in maar die kunnen we er eventueel ook zelf uithalen

Achtertuin uithalen en opnieuw bestraten

Het uithalen van de stenen en opnieuw leggen in de achtertuin. Ongeveer 42 m2. Graag per mail reageren.

Tuinbestrating aanleggen

Ik wil graag in mijn achtertuin bestrating laten aanbrengen met tegels van 60 x 60 cm. De bestaande tegels zal ik er zelf uithalen, maar de tuin moet nog wel met zand worden opgehoogd en geëgaliseerd. Ook wil ik graag worteldoek onder de tegels. De tuin is 7.10 meter lang en heeft delen van 320 x 240 cm en 390 x 260 cm groot die bestraat moeten worden. Er is ook een afvoerputje met aansluiting op een regenpijp. Ik heb 1 m³ ophoogzand en 55 tegels type Vegas besteld bij Gamma en dat wordt op 30 mei al geleverd. Ook heb ik al worteldoek. De tuintegels en zand worden aan de voorkant van het huis afgeleverd en moeten nog naar achteren worden gebracht. Door het huis is moeilijk met een kruiwagen ivm een smalle gang en moeilijke draai vanuit de keuken. Achterom is wel mogelijk maar wel via een binnentuin met hek en smal pad. Maar ook dat zou ik graag aan u overlaten. Ik wil graag snel beginnen, laat de klus hier even beoordelen en ontvang dan uw offerte

Terrassen aan laten leggen

Het laten leggen van 2 terrassen in de achtertuin die zijn verbonden door een pad. Totale oppervlakte die gelegd moet worden is 42 m2. Op dit moment liggen er klinkers in de tuin, maar die kunnen we er zelf uithalen. Ik neem aan dat onder deze tegels al ophoogzand ligt. Is dit te hergebruiken? We willen graag donkere cementtegels in de tuin. De terrassen moeten recht (vierkant) worden met uitzondering van het terras achter in de tuin die heeft 1 schuine zijde. We hebben nog geen tegels uitgekozen, mochten jullie mooie en goedkope in voorraad hebben dan mag dit er ook bij op de offerte. Maat maakt niet heel erg veel uit, niet te klein in ieder geval.

Terras in de achtertuin aanleggen

Terras aanleggen op goede zandgrond waarop nu baksteenklinkers liggen die ik er zelf uithaal. De afmeting is breedte 4.20 meter x 4 meter. Met wel wat gering aan zaagwerk. Na het uithalen van de klinkers (wat ik zelf doe) moet er een drainagepakket aangebracht en geëgaliseerd worden van ongeveer 8 cm om op gelijke hoogte te kunnen blijven bij een tegeldikte van 8 cm. De voegen tussen de tegels inwassen met een voegmortel doe ik zelf.

Tuin ophogen en herbestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten ophogen en herbestraten. Het betreft ongeveer 40 m2 ophogen en herbestraten. De stenen zijn kasseien. Indien nodig wil ik de stenen er nog wel zelf uithalen en opstapelen.

Terras in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een terras hebben van 3,60 x 4,50 meter. De oude tegels kan ik er zelf uithalen, dat is geen probleem uiteraard. Ik zou graag hulp krijgen bij het ophogen van de grond en het daadwerkelijk leggen van de tegels. Ik zit te denken om tegels te nemen van 60 x 30 centimeter groot en 4 centimeter hoog.