Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin met sierstenen en tegels aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin met sierstenen en tegels aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin met sierstenen en tegels aanleggen

Achtertuin met sierstenen en tegels aanleggen

Het is een smalle bestrating in de achtertuin. 7 tegels-grijze- van 40 bij 40 cm dikte 4 cm wil ik bij u bestellen en door uw medewerker naar de achtertuin meenemen om het aan te leggen. Tegels worden afgewisseld aangelegd met sierstenen. Die stenen heb ik genoeg op voorraad.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag nieuwe bestrating aanbrengen in de achtertuin (thans kleine sierstenen) en vervangen te worden door tegels van 60 x 60 cm. Daarnaast dient de achtertuin te worden opgehoogd/geëgaliseerd en waterpas te worden gemaakt. Ook dient een boom verwijderd te worden. De bestaande sierstenen dienen te worden verwijderd. Het gaat om een tuin van ongeveer 42 m2.

Tuin ophogen en bestraten

De achtertuin is ongeveer 8 meter lang en 4 meter breed. De bestrating zal eruit gehaald moeten worden, dan opvullen met zand en opnieuw bestraten. De sierstenen kunnen hergebruikt worden.

Tuin met bestrating bestraten

Ik zoek iemand die mijn achtertuin kan bestraten. Op dit moment ligt blauwsteen, 60 bij 60 cm, en deze willen wij verdelen over de 45 m2 tuin. Daartussen dienen er sierstenen gelegd te worden.

Oprit opnieuw bestraten en stuk tuin bestraten

Bestaande oprit is wat verzakt/ongelijk en moet opnieuw bestraat worden met de huidige stenen. De oppervlakte is ongeveer 35 m2. Daarnaast moet er een kleine grasstrook tussen de woning en de oprit bestraat worden, ongeveer 5 m2 met sierstenen. Deze sierstenen moeten ook gebruikt worden in de achtertuin waar een nieuw gedeelte bestaat moet worden, ongeveer 3 m2.

Voortuin: Oppervlak van 17 vierkante ...

Voortuin: Oppervlak van 17 vierkante meter, bestraten met nader te bepalen sierstenen. Matten onder bestrating tegen onkruid gewenst Achtertuin: Oppervlak van 20 vierkante meter, bestraten met nader te bepalen sierstenen. Ophogen is noodzakelijk, matten onder bestrating tegen onkruid gewenst.