Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor en achtertuin opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voor en achtertuin opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voor en achtertuin opknappen

Voor- en achtertuin opknappen

Achtertuin ca. 34m2, voortuin ca. 23m2. Huidige bestrating verwijderen, tuin ophogen vanwege verzakkingen, nieuwe bestrating plaatsen. Voorkeur gaat uit naar grijze tegels 60x60. Antislip en geïmpregneerd is een plus.

Tuin opknappen

De achtertuin met achterom is 15 m2 groot. De tegels en de kiezelsteentjes die er nu liggen dienen worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er eventueel opgehoogd moeten worden en mag het stuk met budget tegels bestraat worden.

Tuintegels eruit en nieuwe erin

Graag zouden wij onze tuin willen opknappen. Er liggen oude tegels in die eruit moeten, uitvlakken en nieuw tegels erin. Wel hebben we last van onkruid tussen de tegels. Nagekeken en er ligt een heel netwerk van wortels onder de tegels. Graag totaal prijs. Gaat om 40 vierkante meter. De achtertuin heeft een achterom. Het gaat wel om een autovrij gebied dus ik zal even een vergunning regelen.

Tuin betegelen

Wij willen graag onze voor- en achtertuin gaan opknappen en zijn op zoek naar iemand die de bestrating voor ons kan realiseren. We hebben plattegronden gemaakt van ons idee/ontwerp (inclusief maten) maar deze kan ik niet doorsturen ivm het bestandtype (PDF). Bij een oriënterende zoektocht zijn we gevallen op tegels in groot wildverband. Het gaat om de voortuin (ongeveer: 4. 10 bij 5. 40m), 2 terrassen in de achtertuin (5. 00 bij 2. 40 en 5. 00 bij 3. 40) en optioneel om de carport (4. 80 bij 3. 00). Deze maten zijn niet exact, maar geven een goede indicatie. Kunt u wellicht een offerte opmaken voor de tegelwerkzaamheden en een indicatie geven op welke termijn u tijd zou hebben voor het verrichten van deze werkzaamheden? In de offerte zou het fijn zijn als er een prijs inzichtelijk is zonder en inclusief de carport, omdat we nog niet weten of we deze ook willen aanpakken. Wij zijn bereid om zo veel mogelijk zelf voor te bereiden en indien gewenst te helpen. Indien u meer informatie wenst horen wij het graag.

Achtertuin opnieuw bestraten

Wij willen graag onze tuin opknappen. Onze tuin bestaat nu uit een verzameling stoeptegels, grindtegels en cobblestones. Dit zou verwijderd moeten worden en opnieuw bestraat met bijvoorbeeld waalformaat klinkers. De tuin is ongeveer 6 bij 6,5 meter. Hier en daar willen we een opening voor wat groenaanplant. Het gaat ons in eerste instantie om een indicatie van de prijs voor het leeghalen, uitvlakken en opnieuw bestraten. De huidige berging moet blijven staan. Omdat het gaat om een indicatie graag per email reageren.

Achtertuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 40 m² laten opknappen. Die afmeting is een schatting, er staat ook nog een schuurtje in. Ik haal zelf de oude tegels eruit en koop nieuwe tegels van 60 x 60 cm. Ik laat de tuin graag wat ophogen met zand en daarna betegelen. Ik wil een afspraak maken om het hier even goed in te meten en ontvang daarna graag uw prijsindicatie.

Bestrating in de tuin wat opknappen

Ik heb in mijn achtertuin een bestrating liggen met kleine klinkers. Hier en daar zijn er wat verzakkingen en die wil ik graag laten opheffen. Het is een kleine klus voor een paar uur. Ik hoor graag van uw wat de kosten zijn.

Voortuin ophogen en bestraten en achterterras opknappen

Ik wil mijn voortuin van ongeveer 9 m² graag laten ophogen met ongeveer 20 cm en daarna laten betegelen met betontegels van 60 x 60 cm. Er moet ook 13 meter opsluitband worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave. Verder wil ik een 2e aanbieding voor het opnieuw leggen van mijn terras in de achtertuin, omdat daar de tegels verzakt zijn. Het gaat om 2,4 x 4,8 meter met betontegels van 60 x 60 cm. Ik stel het op prijs als u even een afspraak maakt om te komen kijken.

Tuin egaliseren en bestrating herplaatsen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 100 m² laten opknappen omdat ik de woning binnenkort wil gaan verkopen of verhuren. Er liggen nu tegels van 40 x 40 cm die verwijderd moeten worden. De ondergrond moet geëgaliseerd worden en daarna moeten de tegels worden herplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik ga binnenkort de vijver uit mijn achtertuin verwijderen. Daarna wil ik de klinkerbestrating in de gehele achtertuin van ongeveer 128 m² laten opknappen en op de plek van de vijver tegels laten leggen. Er moet wat zand worden aangevoerd en daarna moet de bestrating herplaatst worden. De vijver is 6 x 5 meter en maximaal 110 cm diep. Er mag in de offerte ook een post worden opgenomen voor het leveren van zand voor het dempen van de vijver. Ik stel een bezoek op prijs, dan kunnen we het werk hier even laten bekijken.