Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin compleet betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin compleet betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin compleet betegelen

Achtertuin compleet aanleggen

Ik wil tegels plaatsen in de tuin van 25 vierkante meter. De tegels zijn 60 bij 30 cm.

Compleet bestraten van de voor- en achtertuin

Het bestraten van de voor- en achtertuin. Het gaat om ongeveer 40m2.

Achtertuin compleet betegelen

De oude tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin moeten worden opgehoogd en nieuwe tegels geplaatst. De tuin heeft een achterom en is ongeveer 40 m2 groot.

Achtertuin betegelen

De tegels in mijn achtertuin (en misschien ook voortuin) zijn toe aan vervanging. De achtertuin is circa 25 m2. De voortuin is circa 6 m2. De tuin moet compleet betegeld worden dus alle planten dienen weggehaald te worden. Er is een achterom naar de tuin. Ik ben op zoek naar vakkundige specialisten die deze klus netjes en professioneel kunnen uitvoeren. Kunt u de tegels ook mee aanbieden? Dan wil ik graag een offerte all in.

Achtertuin compleet leeghalen en bestraten

Ik zou graag onze achtertuin compleet willen laten leeghalen van begroeiing, oude schutting, resten et cetera, en volledig willen laten bestraten en een stuk vlonder laten plaatsen aan de waterkant. Ik nodig u graag uit om de boel eerst te komen bekijken en dan de opties door te nemen. Totale oppervlakte ongeveer 70 m2.

Voortuin en achtertuin afgraven en bestraten

De voortuin is 25 m2 en de achtertuin is 35 m2. Beide moeten afgegraven worden en de tegels moeten worden verwijderd. Beide tuinen moeten compleet opnieuw bestraat worden. De achtertuin is makkelijk te bereiken met kruiwagen. Nieuwe tegels zijn al aangeleverd.

Achertuin bestraten met tegels

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met tegels de helft van de tuin is tegels de helft met aarde. Ik wil het compleet met tegels laten zetten.