Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin compleet betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin compleet betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin compleet betegelen

Tegels leveren en laten plaatsen in achtertuin

Het laten betegelen van achtertuin. Niet compleet, want ik wil aan de zijkanten 2 stroken siergras. Het is grof geschat 40 vierkante meter. En een klein deel van de tegels liggen tegen de schuifpui aan.

Tuintegels leggen

Ik heb plannen om mijn achtertuin te laten bestraten, het liefst met 60 x 60 cm tegels. Het betreft een terras van ongeveer 19 m2, een tuinpad van 6 m2 en een terrasje bij de schuur van 11 m2, totaal dus ongeveer 36 m2. De tuin is nu compleet bestraat met klinkertjes die ik er dan allemaal uit wil laten halen. Onder die klinkers zal het nodige aan zand liggen dus wat er dan nog voor nodig is voor nieuwe bestrating durf ik zo niet te zeggen. Ik heb tegels op het oog maar heb nog geen definitieve keuze gemaakt. Tuin is goed toegankelijk.

Achtertuin ophogen en herbestraten

Ik wil mijn achtertuin van 60m² laten herbestraten en ophogen. Waarvan ongeveer 40m²herbestraat met 40/40cm bestaande tegels . Ongeveer 10m²is gras wat eruit gaat omdat ikzelf in die ruimte, daarvoor in de plaats 2 borders wil maken. En 10m²is een wildverband terras. Bij de gevel ongeveer 6mtr lang wil ik stalen kantopsluiting van 29cm diep plaatsen tegen het weglopen van zand onder de gevel. Ook wil ik mijn schutting van 5 schutting delen met nieuwe betonnen palen compleet met onder plaat laten plaatsen. Graag hiervoor een offerte

Achtertuin gedeeltelijk betegelen

Wij willen de achtertuin gedeeltelijk betegeld hebben de tuin is compleet 14 bij 5,5 meter op de foto is te zien hoe we het willen hebben namelijk met een stukje kunstgras er in die 4 bij 3 meter moet worden en de rest zou betegeld moeten worden met tegels van 60 x 60 cm de tuin is dan leeg en al ge-egaliseert ik hoor graag wat de kosten voor het leggen van de tegels en eventueel met de prijs van de tegels erbij. Tegels soort: antraciet beton. De tuin is goed toegankelijk, het betreft een hoekhuis.

Achtertuin compleet aanleggen

Ik wil tegels plaatsen in de tuin van 25 vierkante meter. De tegels zijn 60 bij 30 cm.

Compleet bestraten van de voor- en achtertuin

Het bestraten van de voor- en achtertuin. Het gaat om ongeveer 40m2.

Achtertuin compleet betegelen

De oude tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin moeten worden opgehoogd en nieuwe tegels geplaatst. De tuin heeft een achterom en is ongeveer 40 m2 groot.

Achtertuin betegelen

De tegels in mijn achtertuin (en misschien ook voortuin) zijn toe aan vervanging. De achtertuin is circa 25 m2. De voortuin is circa 6 m2. De tuin moet compleet betegeld worden dus alle planten dienen weggehaald te worden. Er is een achterom naar de tuin. Ik ben op zoek naar vakkundige specialisten die deze klus netjes en professioneel kunnen uitvoeren. Kunt u de tegels ook mee aanbieden? Dan wil ik graag een offerte all in.

Achtertuin compleet leeghalen en bestraten

Ik zou graag onze achtertuin compleet willen laten leeghalen van begroeiing, oude schutting, resten et cetera, en volledig willen laten bestraten en een stuk vlonder laten plaatsen aan de waterkant. Ik nodig u graag uit om de boel eerst te komen bekijken en dan de opties door te nemen. Totale oppervlakte ongeveer 70 m2.

Voortuin en achtertuin afgraven en bestraten

De voortuin is 25 m2 en de achtertuin is 35 m2. Beide moeten afgegraven worden en de tegels moeten worden verwijderd. Beide tuinen moeten compleet opnieuw bestraat worden. De achtertuin is makkelijk te bereiken met kruiwagen. Nieuwe tegels zijn al aangeleverd.