Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin met betontegels bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin met betontegels bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin met betontegels bestraten

Tuin egaliseren en bestraten

De achtertuin met achterom is 50 m2 groot. Hier dient er ongeveer 20 m2 geëgaliseerd te worden en daarna bestraat met betontegels.

Sierbestrating leggen in achtertuin

Betontegels leggen in de achtertuin ongeveer 20m2. Er ligt nu aarde en er moet wat worden uitgeschept. Ik zorg zelf voor ophoogzand, tegels en opsluitbanden.

Tuin betegelen

De achtertuin van 7.20 bij 4.50 meter is goed bereikbaar. De oude tegels zal ik zelf verwijderen en daarna zal het eventueel opgehoogd moeten worden. Hierna moeten er betontegels van 60 x 60 cm gelegd worden. Daarnaast wil ik een houten schutting van 2 meter hoog en geïmpregneerd hout rondom laten plaatsen inclusief poortdeur.

Achtertuin deels betegelen

Ik wil een deel van de achtertuin laten betegelen met betontegels. Dit is ongeveer 12 m2

Terras aanleggen in achtertuin

Terras in de achtertuin is reeds afgegraven en ontdaan van tegelwerk. Ik wil graag antraciet betontegels van circa 60 bij 60 cm laten plaatsen. De grond zal iets opgehoogd en geegaliseerd moeten worden. Leveren van materialen graag in overleg.

Achtertuin bestraten met betontegels

We willen graag betontegels van 60 x 60 cm in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 50 m2 in een donkergrijze of antraciet kleur. De oude tegels haal ik er zelf uit en zal ik ook zelf verwijderen. Misschien dat jullie de ondergrond nog op goede hoogte moeten doen. De nieuwe tegels dienen door de vakman geleverd te worden en deze dan ook in halfverband gaan neerleggen.

Achtertuin bestraten met betontegels

Terras aanleggen van 75 M2 betontegels van 60x60x4 cm. Bijna rechthoekig en randen van palissaden 15 x 15 x 60 cm glad antraciet. Voor het raam een strook van 7 meter bij 60 cm en twee paden van 2,50 bij circa 80 cm breed voorzien van basaltsplit. Het gehele terras zal circa 2 cm opgehoogd moeten worden. Halverwege zal regenwaterafvoer aangelegd moeten worden, slimeline en op de regenpijp aangesloten moeten worden. Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk (verwijderen oude bestrating, oude boomstronken en heggen) en dit mag achteraf ook afgevoerd worden.

Tuintegels leggen

De achtertuin is ongeveer 100 m2 groot waarvan ik tussen de 60 a 70 m2 wil laten betegelen. Ik wil 60 x 60 cm betontegels gebruiken. De tuin is nu helemaal kaal en er is voor ongeveer 30 m2 zand al aanwezig. De tuin is bereikbaar via achter om. De tegels kunnen we zelf aanschaffen, het overige materiaal dient de vakman mee te brengen.

Tuin ophogen met eigen betontegels

In de achtertuin dient de bestrating te worden verwijderd, de tuin met ongeveer 2.5 m3 zand opgehoogd en dan de bestrating weer terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en de tuin is goed te bereiken,

Achtertuin renoveren en bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten aanpassen. Hiervoor moet een gemetselde plantenbak, circa 4 x 4 meter worden gesloopt. De planten moeten worden verwijderd en het puin met de aarde (circa 6 m3?) en enkele boomstronken en enig hout (grofvuil) moet worden afgevoerd. Ook moet de oude bestrating (circa 56 m2 betonklinkers) worden uitgehaald en afgevoerd. Vervolgens moet circa 68 m2 tuin worden opgehoogd, geëgaliseerd en opnieuw bestraat met betontegels van 60 x 60 cm. Er zijn enkele hoeken dus zaagwerk op maat is nodig.