Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin betegelen

Tuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin laten betegelen. Er liggen nu koppelstenen in, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. En daarna wil ik nieuwe tegels laten plaatsen. Ik weet nog niet wat voor soort tegels. 30-35 m2.

Het opnieuw betegelen van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande tegels. Vervolgens moet er ongeveer 40 m2 aan keramische tegels in de tuin gelegd worden. Of de ondergrond onder de bestaande tegels goed is moet bekeken worden.

Tuin betegelen

Ik wil de voortuin (+-25 m2) en achtertuin (+-50 m2) betegelen. Beton tegels iets van 50 x 50 cm. Dit is met egaliseren en evt. diepte onkruid verwijdering. Ik hoor graag de totale kosten.

Voor en achtertuin betegelen

Ik wil graag mijn tuinen betegelen. Voortuin ca. 85 m4 en achtertuin ca. 15 m4 Tegels zijn 20x30x6, tegels staan binnenkort op pallets vooraan in de voortuin Zand is al gestort en vlak geharkt in voor en achtertuin Tegels en evt banden leggen, stuk tuinmanswoning verlagen zodat auto opgereden kan worden.

Achtertuin bestraten

Wat zal het kosten om onze tuin van 12 meter bij 6 meter te laten betegelen? Ik ontvang graag een offerte exclusief de tegels.

Bestrating leggen

Graag laten wij bestrating leggen in de achtertuin, het gaat om ongeveer 50 m2. Nu liggen er al wat tegels, zo rond de 20 m2, maar we willen dit als een geheel bestraten. Voor de rest ligt er aarde in de tuin, er waren voorheen wat planten, struiken en gras die we hebben weggehaald. Om de tegels gelijk te maken moeten de huidige tegels weggehaald worden, waarna het wordt opgehoogd en daarna graag opnieuw betegelen. De tegels die er nu liggen kunnen door de vakman weggehaald worden, dit kunnen wij eventueel zelf ook doen. Bestaande tegels kunnen van ons gebruikt worden, de rest moet erbij gekocht worden, dit kunnen wij zelf. We kunnen zand regelen, maar dit kan in overleg.

Gedeelte van achtertuin betegelen voor tuinhuis met veranda

In het achterste deel van de tuin, komt een tuinhuis met veranda, er liggen nu nog oude tegels, maar deze willen verwijderen en voor het gedeelte waar het tuinhuis met veranda komt alvast tegels neerleggen, zodat het tuinhuis waterpas komt te staan. Het gaat om ca. 25 m2

Aanleggen tuintegels

Wij zouden graag onze achtertuin laten betegelen samen met de buren. Onze achtertuin van 6 x 16 m incl. schuur moet geheel betegeld worden met tegels van 60 x 60 cm. De tuin van onze buren is zo een 2 m2 kleiner dan de onze. Ophogen doen wij zelf, het gaat dus alleen om het egaliseren en het betegelen. De tegels regelen wij zelf.

Tuin betegelen

Het laten leggen van betonnen stenen in de achtertuin. Het gaat om in totaal 51 m2. Ik heb zelf 5 zakken van 20 kg ophoogzand in huis. Er zitten nog onkruid op de grond, dit moet eerst weg.

Tuin bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor het betegelen van de achtertuin 25-30 m2. Het moeten betonnen tegels zijn.