Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

En achtertuin bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: en achtertuin bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: en achtertuin bestraten

Achtertuin nieuwbouw bestraten

Op dit moment ligt er 15cm zand in onze nieuwbouwtuin. Deze willen wij laten egaliseren en vervolgens laten bestraten. In de bijlage heb ik een tekening toegevoegd van wat de plannen zijn. Het gaat gaat om betontegels die ik al heb aangeschaft van 60x60x4. De afmetingen zijn voor het terras 540x300 plus entree 540x120 + 240x180, daarnaast opsluitband 540+540+300+300+120+120= 19,2m.

120 m2 meter bestraten

Wij willen graag voor eind Augustus 2020 (want dan komt de nieuwe schuur) de tuin laten bestraten met een 60 x 60 tegel. In totaal 120 m2. We willen met twee kleuren werken; donker grijs onder de overkapping en veranda (45m2) en de rest (75 m2) zwart als het kan. Ik heb een tekening erbij gedaan van de achtertuin zoals we het willen hebben. De stoepbanden voor buitenom heb ik al. Er moeten na mijn berekening alleen nog 65 donkere opsluitbanden bijkomen van 6 breed.

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten. Ik kan de oude tegels zelf eruit halen. Voor de bestrating gaat het om 20 m2 tegels 60x60 en de rest 60x30. Het gaat om een tuin van 90 m2. Graag ook met zand eerst ophogen. De achtertuin is alleen via het huis te bereiken.

Voor- en achtertuin bestraten

De tegels van de voortuin moeten naar de achtertuin ongeveer 6 vierkanten meter. In de voortuin nieuwe tegels legen ongeveer 6 vierkanten meter. Achter moet er een stuk opgehoogd worden, voren niet. Voren is het vrij simpel, tegels eruit en gelijk nieuwe leggen. Wie het zand regelt graag in overleg. Achter zijn er ook opsluitbanden nodig, deze heb ik al aangeschaft.

Bestraten achtertuin

Oude stoeptegels weghalen uit achtertuin en afvoeren en nieuwe stoeptegels leggen. Voor de maten zie de plattegrond. Er moeten ook tegels onder de schuur komen. Ik wil het het liefste zo goedkoop mogelijk laten doen. Als het niet in de prijs uitmaakt zou ik het liefste gele stoeptegels hebben, anders antraciet tegels.

Achtertuin bestraten

Bestraten tuin 50m2. ligt nu houten vlonder in. En 8m2 verleggen paadje

Bestraten van de achtertuin

Wij willen graag de tegels in de tuin vervangen door grote vierkante tegels. Onze tuin is ongeveer 5 m bij 8/ 9 m. De huidige tegels kunnen wij eventueel zelf weghalen. De planten borders moeten blijven. Zand en tegels regelen wij zelf.

Bestrating voor- en achtertuin

1) Voortuin 8,5m2 opnieuw bestraten met 10x10x6cm stenen. Geen speciaal patroon van toepassing. Ophoging ca. 3 cm nodig. 2) Achtertuin ca. 34m2 opnieuw bestraten met nieuwe stenen in wildverband varrierend van 20x30 tot 40x60, allen 6 cm dik. Huidige stenen (10x10x6) verwijderen en deels hergebruiken in voortuin. Ophoging ca. 3 cm nodig. Algemeen: nieuwe stenen (achtertuin) en zand (voor en achter) worden aangeleverd. Overgebleven zand en stenen afvoeren.

Achtertuin

Hi, ik wil ons achtertuin opnieuw bestraten met tegels 60cm x 60cm. Zie foto van de afmeting. Ook moet de oude vijver ingevuld worden (zie foto). Ik ga een nieuwe schuur bouwen over de oude tegels dus dit stuk (3m x 3.5m) hoeft niet gedaan te worden. midden links is er en bak waar een boom zit.Dus de tegels moet hieromheen gaan (70cmx70cm), wat voor soort tegels, graag in overleg. graag een offerte hiervoor. ZSM na 10 juni kan je beginnen.

Achtertuin bestraten met betontegels

De achtertuin moet opnieuw betegeld worden er liggen nu veel verschillende tegels. We willen gewoon simpele betontegels erin laten leggen en mss moet het wat opgehoogt worden met wit zand. De tuin in ong 50 m². We kunnen ook zelf de tegels eruit halen.