Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels

Achtertuin en oprit bestraten

Ik zou graag de achtertuin opnieuw willen laten bestraten. Er liggen nu kleien stenen in, het oppervlak is ongeveer 35M2. Het gaat dus om afvoeren, afgraven(denk ik) ophogen, aanstampen en leggen. Ik geef de voorkeur aan wat grotere vlakken qua nieuwe steen. Aan de voorzijde van het huis is de parkeerplaats aan onderhoud toe. De stenen zijn gaan zweven. Dit dus graag opnieuw strak leggen. Zij bijlagen

Leggen van tuintegels

Voor de tuin willen wij andere tegels, namelijk tegels 60 bij 60 cm. Het gaat om een klein voortuintje en de achtertuin in totaal ongeveer 45 m2. Wat zou het ongeveer kosten om 45 m2 te bestraten?

Twee terrassen in achtertuin bestraten

Het gaat om 2 aparte terrassen die opnieuw bestraat moeten worden. De oude bestrating gaan wij zelf verwijderen. De ondergrond onder deze tegels is voor ons onbekend, hier zal de vakman naar moeten kijken. Er zal 1 terras van 6 bij 4 meter en 1 terras van 3 bij 3.50 meter gelegd moeten worden. Daarnaast komt er nog een looppad van 5 meter lang en 40 cm breed. De tuin is goed bereikbaar.

Terras geheel bestraten

Gehele achtertuin bestraten met grote tegels van 100 x 100 cm inclusief voorbereiding gele zand ed. De totale oppervlakte is 56 m2 dus een totaal offerte gewenst

Tuin deels bestraten

Ik wil de achtertuin laten bestraten met een oppervlak van 50 m2. Wij willen klinkers erin hebben. Wij hebben een achterom.

Compleet bestraten van de voor- en achtertuin

Het bestraten van de voor- en achtertuin. Het gaat om ongeveer 40m2.

Tuin betegelen

Voor de achtertuin ben ik aan het overwegen om het (nieuw) te laten bestraten. Het is een tuin van 8x11. 5 meter en daarvan moet een oppervlakte van +- 30m2 kunstgras worden. De rest zou ik betonnen tegels van 50x50 of 60x60 willen. Momenteel is de tuin zoals op de foto die is bijgevoegd dus er moet nog wel een en ander gebeuren. Wat net niet op de foto staat is de huidige bestrating. Door werk voorlopig niet telefonisch bereikbaar vandaar het nepnummer.

Terrassen leggen in achtertuin

In de achtertuin willen wij 2 terrassen laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm groot. Het grote terras zal 18 m2 worden en het kleine terras 6 m2. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen en ophogen is denk ik niet nodig. De tuin is goed bereikbaar.

Achtertuin met stenen bestraten

Ik wil de oude tegels (60 x 30) verwijderen en afvoeren en nieuwe tegels (20 x 30 x 6) plaatsen. Het gaat om een oppervlak van 43 m2 ongeveer.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van bestrating in de voortuin. Het bestraten van achtertuin. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt en weet nog precies wat voor stenen ik wil. Ik denk een combinatie van roodgekleurde bakstenen met grotere maat. Aangezien ik een groene tuin wil, gaat het om ongeveer 28 m2 bestrating.